Η Μαλέσκου έβαλε... πλάτη στον Τζέιμς: «Δεν το έκανε με αγένεια» (vid)

Η Μαλέσκου έβαλε... πλάτη στον Τζέιμς: «Δεν το έκανε με αγένεια» (vid)
Για την στάση του James Καφετζή στην εκπομπή της κλήθηκε να μιλήσει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τους τόνους της «κόντρας» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον James Καφετζή και την Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να ρίξει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Μετά την αποχώρηση του παίκτη του Survivor από το «Love it» και την στάση που είχε κατά την διάρκεια της εκπομπής ακολούθησαν κάποιες... σπόντες από την Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ λίγες μέρες αργότερα ο James δήλωσε πως πήγε μόνο και μόνο επειδή υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του.

«Έχω υπογράψει για αυτό πήγα στην εκπομπή. Με πιάσατε απροετοίμαστο. Γνώρισα χθες τη σύζυγο του Τριαντάφυλλου, πήγα να κάνω ένα μοριακό τεστ. Ούτε εκείνη το περίμενε ότι θα αποχωρούσε. Έρχεται την Κυριακή», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το περιστατικό με τον James στο «Love it» και ανέφερε: «Καλέ δεν ξέρω, εσείς θα μου πείτε. Κάνουμε μείζονα θέματα, πράγματα τα οποία δεν είναι σημαντικά, εννοώ άξια λόγου. Γιατί δεν συνέβη κάτι, απ’ όσο γνωρίζω.

Δεν μιλήσαμε με τον άνθρωπο καθόλου, αλλά το καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία, είναι λογικό. Εννοώ ότι δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης για να ξέρει. Σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι το έκανε με αγένεια, αλλά και έτσι να συνέβαινε, εντάξει… μες στη ζωή είναι όλα», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Πιθανώς κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρεστοί σε όλους, είναι ανθρώπινο. Σε κάθε περίπτωση όμως, όταν τηρείς το συμβόλαιό σου, σε τιμά», κατέληξε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.