Απαρηγόρητος ο Σάκης με την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor, πάρτι οι Amigos (vid)

Απαρηγόρητος ο Σάκης με την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor, πάρτι οι Amigos (vid)
Ποια είναι η επόμενη μέρα στο Survivor μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου;

Ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το Survivor έπειτα από έντεκα υποψηφιότητες και η επόμενη μέρα βρίσκει την παραλία διχασμένη, όπως φαίνεται από το τρέιλερ του νέου επεισοδίου της Κυριακής.

Από την μια οι φίλοι του Τριαντάφυλλου, ο Σάκης και η Μαριαλένα και από την άλλη οι Ηλίας, Ελένη, Κόρο, Ασημακόπουλος, Καρολίνα ή αλλιώς «Amigos».

Ο Σάκης είναι απαρηγόρητος και ξεσπάει σε κλάματα πάνω στην αγκαλιά της Μαριαλένας μετά την αποχώρηση του Ντάφι.«Ξεκάθαρα μετά από σένα, ο Τριαντάφυλλος ήταν για μένα το μεγαλύτερο στήριγμά μου. Έτσι είναι όταν είσαι φίλος με κάποιον. Τσακωνόμασταν, τον έβριζα και έκανε σαν παιδάκι, μαζευότανε», λέει ο Σάκης στη Μαριαλένα.

Και ενώ ο Σάκης και η Μαριαλένα δείχνουν απαρηγόρητοι, σε μια άλλη πλευρά της παραλίας, οι πέντε Amigos έχουν στήσει το δικό τους πάρτι που έφυγε ο Τριαντάφυλλος. Μάλιστα, ο Ασημακόπουλος και ο Κόρο διακωμωδούν την κατάσταση, με τον έναν να παριστάνει τον Τριαντάφυλλο και τον άλλον τον πρύτανη που του δίνει το πτυχίο.

Στο επεισόδιο της Κυριακής οι παίκτες θα αγωνιστούν για την ασυλία, με μία μεγάλη διαφορά όμως. Πλέον ο καθένας παίζει για τον εαυτό του, με αποτέλεσμα να παίζουν όλοι με όλους. Δηλαδή και ο γυναίκες απέναντι στους άντρες.

Ακολουθεί συμβούλιο νησιού και ο παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία έχει το πλεονέκτημα να υποδεικνύει έναν συμπαίκτη του για αποχώρηση.