Γνωστός τραγουδιστής πάτησε στην κορυφή του Έβερεστ για καλό σκοπό (vid)

Γνωστός τραγουδιστής πάτησε στην κορυφή του Έβερεστ για καλό σκοπό (vid)
Ο Μάικ Πόσνερ ολοκλήρωσε την ανάβασή του στο Έβερεστ έπειτα από 50 ημέρες.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, ποιητής και δισκογραφικός παραγωγός Μάικ Πόσνερ έφτασε στην κορυφή του Έβερεστ την 1η Ιουνίου, έπειτα από 50 ημέρες, συγκεντρώνοντας πάνω από 229.000 δολάρια για το Κέντρο Δικαιοσύνης του Ντιτρόιτ των ΗΠΑ.

«Σήμερα το πρωί στις 4:35, οι Dawa Chirring Sherpa, Jon Kedrowski, Dawa Dorje Sherpa και Mike Posner συνάντησαν το όρος Έβερεστ. Αυτό το ονομάζω ανατολή. Είμαστε τώρα πίσω στο στρατόπεδο 2, αλλά όχι έξω από το δάσος μέχρι να κατεβούμε στο στρατόπεδο βάσης αύριο το πρωί. Παρακαλώ θυμηθείτε μας στις προσευχές σας» έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο τραγουδιστής κοινοποίησε επίσης ένα βίντεο από την ανάβασή του.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mike Posner (@mikeposner)

«Αυτό ήταν δύσκολο. Είμαι εξαντλημένος πέρα από οποιονδήποτε βαθμό εξάντλησης που θα μπορούσα να είχα αντιληφθεί πριν. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για μένα, αλλά θα μοιραστώ μαζί σας περισσότερες αναμνήσεις όταν θα έχω χρόνο να τα επεξεργαστώ όλα» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο όπου προβάλλεται η ανατολή του ηλίου.

Με βάση τα προηγούμενα tweets του, χρειάστηκαν 50 ημέρες για να φτάσει στην κορυφή του Έβερεστ.

Και η ανάβαση ήταν για καλό σκοπό, συγκέντρωσε πάνω από 229.000 δολάρια για το Κέντρο Δικαιοσύνης του Ντιτρόιτ, μη κερδοσκοπικό νομικό οργανισμό, που συνεργάζεται με κοινότητες για να δημιουργήσει οικονομικές ευκαιρίες και να αναμορφώσει το δικαστικό σύστημα.

Ο Μάικ Πόσνερ το 2019 διέσχισε περπατώντας 4.588 χιλιόμετρα σε περίοδο έξι μηνών, καλύπτοντας τη διαδρομή από το Νιου Τζέρσεϊ στην Καλιφόρνια και ξανά πίσω.