Άγνωστοι στην Κρήτη έκλεισαν ζωντανό γατάκι σε σακούλα με ψωμιά (vid)

Άγνωστοι στην Κρήτη έκλεισαν ζωντανό γατάκι σε σακούλα με ψωμιά (vid)
Βρήκαν το γατάκι δεμένο μέσα σε μια σακούλα με ψωμιά.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (5/6) στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτηση της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ιδρύτρια της εθελοντικής ομάδας Αλληλεγγύης Χανίων «Βοήθα με να μπορώ» Ανδρονίκη Βαχτσαβάνη, καθώς γυρνούσε σπίτι της άκουσε μέσα από τα βάτα ένα μικρό γατάκι να νιαουρίζει, σύμφωνα με το creta24.gr.

Άμεσα κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων η οποία έσπευσε στο σημείο.

Λίγο αργότερα, βρήκαν το γατάκι δεμένο μέσα σε μια σακούλα με ψωμιά.

Το μικρό ζώο ζει και είναι καλά στην υγεία του.

«Σήμερα το απόγευμα καθώς γυρνούσα στο σπίτι μου άκουσα μέσα από τα βάτα ένα απεγνωσμένο νιαουρίσμα να καλεί σε βοήθεια . Δεν γινόταν να προσπεράσω απλώς δεν γινόταν …. Αμέσως σταμάτησα και προσπάθησα να βοηθήσω δεν μπορούσα όμως έτσι κάλεσα την πυροσβεστική η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση βοήθειας για το μικρό γατάκι το οποίο τελικά το βρήκαμε δεμένο μέσα σε μια σακούλα με ψωμιά !!! Κάλε μου άνθρωπε εσυ που πηγές να σκοτώσεις με τέτοιο απάνθρωπο τρόπο ένα αθώο πλασματάκι νομίζοντας πως θα απαλλαγείς από όλα σου τα προβλήματα να ξέρεις ότι σχέδιο εξόντωσης σου δεν πέτυχε !!!!!

Το μικρό ζει και αυτό χάρη σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων οι οποίοι όσο εσείς θα καταστρέφεται τον κόσμο εκείνοι με αγάπη θα επιμένουν στο καλό και το καλό πάντα θα νικάει το κακό !!!!!!! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δυο πυροσβέστες που βοήθησαν στην διάσωση του μικρού τετράποδου σε αυτούς τους αφανείς ήρωες της πόλης μας που μάχονται τις πυρκαγιές και όχι μόνο καθώς είναι εδώ και για τα αβοήθητα ζωάκια που έχουν την ανάγκη τους !!!!! Σας ευχαριστούμε !!!!

Υ.Γ Μην προσπερνάται ρε παιδιά να βοηθάτε όπου και όπως μπορείτε στο χέρι μας είναι ! Ας γίνουμε αυτή η αλλαγή που θελουμε να δούμε στον κόσμο !!!! Μαζί θα τα καταφέρουμε !!!! Το καλό θα νικήσει !!!!», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Βαχτσαβάνη.