Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Κατάθεση - «κλειδί» από την ψυχολόγο της Καρολάιν

Gazzetta team
Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Κατάθεση - «κλειδί» από την ψυχολόγο της Καρολάιν
Η ψυχολόγος της αδικοχαμένης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά πέρασε την πόρτα της ΓΑΔΑ και έδωσε κατάθεση η οποία θεωρείται ιδιαίτερα διαφωτιστική για τους έμπειρους αξιωματικούς της Αστυνομίας.

Συνεχίζει να ψάχνει για «απαντήσεις» η Ελληνική Αστυνομία στην υπόθεση της αδικοχαμένης Καρολάιν. Θα καταθέσει εκ νέου ο σύζυγος της 20χρονης, για τα όσα θυμάται να συνέβησαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, ωστόσο, ιδιαίτερα διαφωτιστική για τις αστυνομικές Αρχές θεωρείται η κατάθεση - «κλειδί» που έδωσε η ψυχολόγος της Καρολάιν.

Καταθέσεις από πρόσωπα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος της 20χρονης Καρολάιν και του συζύγου της λαμβάνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που χειρίζονται τις έρευνες για τη δολοφονία της νεαρής μητέρας, μέσα στο ίδιο της το σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που πέρασαν την πόρτα της ΓΑΔΑ ήταν και η ψυχολόγος της αδικοχαμένης κοπέλας, προκειμένου οι αστυνομικοί να σχηματίσουν μία ευρύτερη εικόνα για το περιβάλλον του ζευγαριού. Η κατάθεση αυτή θεωρείται ιδιαίτερα διαφωτιστική για τους έμπειρους αξιωματικούς του ΥΔΕΖΙ.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών τηρεί «σιγήν ιχθύος», καθώς η υπόθεση αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη απ’ ότι αρχικά διαφαίνονταν.

Τα στοιχεία από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια

Σε αυτό παίζει ρόλο και το γεγονός ότι από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν δώσει τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., δεν προκύπτει ταυτοποίηση γενετικού υλικού μέσα από τη μεζονέτα των Γλυκών Νερών με τους σεσημασμένους ποινικούς που βρίσκονται στη βάση δεδομένων της Ασφάλειας Αττικής.

Νέα κατάθεση του συζύγου

Την ίδια ώρα, νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει και ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, εξιστορώντας ξανά τα όσα θυμάται να έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Μέχρι στιγμής τα όσα έχει αναφέρει στους αστυνομικούς, δεν έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα την πορεία των ερευνών, ενώ ο 43χρονος Γεωργιανός κακοποιός που συνελήφθη για άλλη ένοπλη ληστεία με χρήση βίας, δεν εμπλέκεται στα όσα συνέβησαν στα Γλυκά Νερά.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε, ότι από την εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού από την ευρύτερη περιοχή δεν φαίνεται να προκύπτει κάποιο ενδιαφέρον εύρημα για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Πηγή: Reader.gr