Η Στοά των Μασόνων είχε διαγράψει την «ψυχολόγο» της Καρολάιν: «Έλεγε ψέματα πως ήταν γιατρός» (pic)

Η Στοά των Μασόνων είχε διαγράψει την «ψυχολόγο» της Καρολάιν: «Έλεγε ψέματα πως ήταν γιατρός» (pic)
Η Μεγάλη Στοά των Μασόνων είχε διαγράψει από τους κόλπους της, την Ελένη Μυλωνοπούλου.

Διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το θέμα με την αυτοαποκαλούμενη ψυχολόγο της Καρολάιν που έχασε την ζωή της στο φρικτό έγκλημα που έγινε στα Γλυκά Νερά.

Χθες είδε το φως της δημοσιότητας η επιστολή που της έστειλε ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων και με την οποία της ζητούσε να δείξει τα πτυχία της, ενώ στην επικαιρότητα ήρθε και ένα περιστατικό που είχε γίνει πριν από 3 χρόνια.

Συγκεκριμένα στις 17 Απριλίου, η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών, είχε εκδόσει ανακοίνωση, με την οποία της αφαιρούσαν την τεκτονική ιδιότητα, καθώς έλεγε ψευδώς οτι ήταν γιατρός.

Χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Ελένη Μυλωνόπουλου – Τσάτση παρέστησε ψευδώς σε όσους συναναστρέφεται μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι Ιατρός, με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα εις Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας το οποίο και κατονομάζει στο ανηρτημένο βιογραφικό της» αναφέρει το έγγραφο της Μεγάλης Στοάς. Eπιπλέον, όπως αναφέρεται, η κα. Μυλωνόπουλου – Τσάτση «ισχυρίζεται ψευδώς ότι έλαβε την ιατρική ειδίκευσή της από το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών και ότι υπηρέτησε σε νοσοκομείο της Χαλκίδος ως γιατρός για την εκπλήρωση του αγροτικού της».

Ανακοίνωση Στοάς

Ανακοίνωση των Μασόνων