Μητσοτάκης: «Εκλογές στο τέλος της τετραετίας»

Μητσοτάκης: «Εκλογές στο τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και ζήτησε ετοιμότητα από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Διαγραμματειακό της ΝΔ, ωστόσο ζήτησε να μην επαναπαυθεί κανείς.

«Έχω πει και το εννοώ ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι λόγος επανάπαυσης. Η εκλογική προετοιμασία πρέπει να είναι συνεχής και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να υπάρχουν στελέχη της ΝΔ που αισθάνονται ότι τους ζητάμε τη στήριξή τους μόνο κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας» είπε χαρακτηριστικά. «Η κυβέρνηση σήμερα έχει πολύ σημαντική αποδοχή και αντοχή. Έχει αναγνώριση που υπερβαίνει τα κομματικά όρια. Να μην μας εφησυχάζει αυτό, όσο σημειώνονται επιτυχίες, τόσο πολλαπλασιάζονται οι προσδοκίες» πρόσθεσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι γίνεται διαρκής προσπάθεια για την ανόρθωση της χώρας: «Η προσπάθεια για τη συνολική ανόρθωση της χώρας δεν έχει ημερομηνία λήξης, είναι διαρκής προσπάθεια, στην οποία η ΝΔ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο». Όσον αφορά δε στις εσωκομματικές εκλογές, τις τοποθέτησε τον Οκτώβριο του 2021. «Να τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα για τακτικό συνέδριο τον Δεκέμβριο. Σημαντικό για εμένα να κρατάμε την παράδοση των ετησίων συνεδρίων. Το συνέδριο είναι και εκλογικό» είπε επίσης ο πρωθυπουργός.