Παραδόθηκε στην αστυνομία ο πρώην σύζυγος της 64χρονης που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα (vid)

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο πρώην σύζυγος της 64χρονης που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα (vid)
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 74χρονος πρώην σύζυγος της 64χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στην Αγία Βαρβάρα. 

Παραδόθηκε ο πρώην σύζυγος της 64χρονης που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο ANT1, ο 74χρονος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα πολλά προβλήματα και μάλιστα, η 64χρονη είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 74χρονου. Αυτό φαίνεται να του όπλισε και το χέρι.

Οι πληροφορίες από τη γειτονιά αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές και συγκεκριμένα το μήλον της έριδος ήταν ένα σπίτι που ο 74χρονος ήθελε να γράψει στην κόρη του από τον προηγούμενο γάμο, όμως η 64χρονη είχε αντιρρήσεις.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τραύματα από πυροβόλο όπλο στον ώμο και στον λαιμό του θύματος. Επίσης, στο σημείο εντοπίστηκαν κάλυκες οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Το απόγευμα της Παρασκευής (4/6) ο 74χρονος παρουσιάστηκε με τον δικηγόρο του στο Αστυνομικό Τμήμα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε στις αρχές. Επίσης, παρέδωσε το 32άρι όπλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, φέρεται να ομολόγησε ότι «την σκότωσε για οικονομικούς λόγους και μεγάλες οικονομικές διαφορές».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνελήφθη 75χρονος ημεδαπός για την ανθρωποκτονία της 64χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες, στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 75χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».