Γκουντάρας και Μικρούτσικος «πλακώθηκαν» για τον ΣΚΑΪ με αφορμή τον James του Survivor (vids)

Γκουντάρας και Μικρούτσικος «πλακώθηκαν» για τον ΣΚΑΪ με αφορμή τον James του Survivor (vids)
Καυγάς ξέσπασε στον «αέρα» ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα με αφορμή τον James Καφετζή.

Η εμφάνιση του James Καφετζή στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε από το πλατό, έφερε την ένταση στο «Ευτυχείτε» ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο «Love it» ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον James Καφετζή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να απαντάει. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέταξε την... μπηχτή του για τον Γρηγόρη Γκουντάρα για να ακολουθήσει ο παρακάτω έντονος διάλογος.

Ανδρέας: Δεν συγχύζομαι για τον James. Άλλοι συγχύζονται για τον ΣΚΑΪ.
Γρηγόρης: Άκου… Αν έχεις εσύ κάποια απωθημένα…
Ανδρέας: Κανένα!
Γρηγόρης: Προφανώς και έχεις. Για την δεοντολογία μου δεν μου έχει μιλήσει κανείς Αντρέα μου. Μη μου λες τώρα για ΣΚΑΪ. Εγώ λέω πάντα την άποψή μου όπως τη νιώθω. Μην το ξαναπείς γιατί δεν μου αρέσει.
Ανδρέας: Γιατί να μην το ξαναπώ; Θα μου πεις τι θα λέω; Ό,τι βλέπω λέω.
Γρηγόρης: Το είπες και την προηγούμενη.
Ανδρέας: Το είπα και την προηγούμενη χωρίς να ξέρω τίποτα.
Γρηγόρης: Ενώ τώρα, τι ξέρεις;
Ανδρέας: Ξέρω αυτά που έχω διαβάσει.
Γρηγόρης: Θεωρείς ότι είναι αλήθεια; Για την δεοντολογία μου τόσα χρόνια δεν μου έχει πει κανείς τίποτα.
Ανδρέας: Την προηγούμενη φορά, όταν ακούω ότι πήγε συμπαθητικά το Fame… Σου είπα ότι όταν κάνεις το άσπρο μαύρο τι συμβαίνει με εσένα και τον ΣΚΑΪ; Και μετά από δύο μέρες το έγραφαν όλοι. Εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα και αν δουλεύαμε μαζί θα σου έλεγα πήγαινε εκεί που είναι καλύτερα.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να ηρεμήσει τα πνεύματα είπε: «Για όλους γράφονται διάφορα. Υπάρχει μια εκπομπή μέχρι τις 2 Ιουλίου στον αέρα. Και εγώ εύχομαι τα καλύτερα στον Γρηγόρη».

Έξαλλοι στον ΣΚΑΪ με τον James

Λίγο αργότερα η εκπομπή «Ευτυχείτε» ανέφερε ότι στον ΣΚΑΪ είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά του James. Η ρήξη μάλιστα, φαίνεται να είχε έρθει όταν ο James αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι ισορροπίες. Το «γυαλί» φαίνεται να «ράγισε» με την στάση του James στην εκπομπή «Love it» και στον τρόπο που αποχώρησε. Κάτι τέτοιο συνεπάγεται ότι οι κουβέντες του καναλιού με τον παίκτη του ριάλιτι για κάποια μελλοντική εκπομπή θα «παγώσουν».