Η Μαλέσκου απάντησε στο σχόλιο του Χεζόνια στο Instagram (pic)

Η Μαλέσκου απάντησε στο σχόλιο του Χεζόνια στο Instagram (pic)
Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Μάριο Χεζόνια ανταλλάσσουν πράσινες καρδιές.

Η έντονη φημολογία πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και στον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια, συνεχίζεται, αφού και η παρουσιάστρια που ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης (1/6) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Νight Show», δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε τις φήμες.

Μάλιστα, στην ανάρτησή της πριν από την εκπομπή είχε «ταγκάρει» κάτω από την φωτογραφία της τον μπασκετμπολίστα του τριφυλλιού, καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει για τις φήμες.

Ο Μάριο Χεζόνια ωστόσο, σχολίασε στο Instagram, βάζοντας μια πράσινη καρδιά κάτω από την ανάρτησή της.

Σχόλιο του Χεζόνια στην ανάρτηση της Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ απάντησε στο σχόλιο επίσης με δυο πράσινες καρδιές.

H απάντηση της Μαλέσκου στον Χεζόνια

Να υπενθυμίσουμε πως στην συνέντευξη που είχε δώσει ο Μάριο Χεζόνια στο Gazzetta, όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η αγαπημένη του παρουσιάστρια είχε απαντήσει γελώντας «Νομίζω, ξέρεις ποια είναι».

Η Ιωάννα Μαλέσκου από την άλλη, όταν ο συνεργάτης της την ρώτησε στον αέρα πως το σχολιάζει αυτό, προσπάθησε να ξεγλιστρήσει και απάντησε πως: «Αρχικά είναι γλυκύτατος και ένας εξαιρετικός παίκτης ο Μάριο ο Χεζόνια. Είναι "Super Mario" να τα λέμε κι αυτά. Λατρεύεται από το σύνολο των Παναθηναϊκών. Είναι παιχτούρα».