Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στον Άλιμο (vid)

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στον Άλιμο (vid)
Φωτογραφίες από τα σημεία που έφτασαν οι κάλυκες στην πολυκατοικία στον Άλιμο.

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι κάτοικοι στην πολυκατοικία του Αλίμου την οποία «γάζωσε» άγνωστος τα ξημερώματα της Τρίτης (1/6).

Στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, προβλήθηκαν φωτογραφίες από τα σημεία που έφτασαν οι σφαίρες στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Κουμουνδούρου στον Άλιμο.

Στα κάγκελα, στο κλιματιστικό, ακόμη και στον τοίχο πάνω από την μπαλκονόπορτα.

Τι λέει ο πρώτος ένοικος που κάλεσε την αστυνομία

Ο πρώτος ένοικος της πολυκατοικίας που κάλεσε την αστυνομία στις 7 παρά χθες (1/6) το πρωί όταν οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν και σήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά μίλησε στο Mega.

«7 παρά βγήκα έξω και είδα τα κάγκελα τρυπημένα από δυο σφαίρες. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί εδώ, εδώ και 20 χρόνια. Οκτώ πυροβολισμούς άκουσα εγώ, τέσσερις στην αρχή και άλλους τέσσερις μετά, συνεχόμενους. Κάλεσα την αστυνομία στις 7 παρά τέταρτο περίπου το πρωί», ανέφερε.

Ο ένοπλος σημάδεψε τα μπαλκόνια του 2ου, του 3ου και του 4ου ορόφου.

Ωστόσο οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν έναν κάλυκα των 9 χιλιοστών που έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση και εκτιμούν ότι ο δράστης πρόλαβε πριν διαφύγει να μαζέψει τους υπόλοιπους από το σημείο.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο ένοπλος ήθελε να στείλει ένα μήνυμα σε κάποιον από τους ενοίκους της πολυκατοικίας χωρίς να έχει εξακριβωθεί ποιος ήταν ο στόχος του, για αυτό και έχουν πάρει καταθέσεις από όλους.

«Δεν έχουμε με κάποιον εδώ, κάποιο θέμα που να φοβόμαστε κάτι. Ξαφνικά το βράδυ έγινε αυτό το συμβάν», αναφέρει κάτοικος της πολυκατοικίας.

Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι στην περιοχή διαμαρτύρονται για την έλλειψη αστυνόμευσης και δηλώνουν απροστάτευτοι ακόμα και μέσα στα σπίτια τους.