Ο Χεζόνια έστειλε πράσινες καρδούλες στην Μαλέσκου (pic)

Ο Χεζόνια έστειλε πράσινες καρδούλες στην Μαλέσκου (pic)
Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε μια φωτογραφία από την παρουσία σε τηλεοπτική εκπομπή και ο Μάριο Χεζόνια της έστειλε πράσινες καρδούλες.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Ιωάννα Μαλέσκου και η κουβέντα πήγε στη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Χρεζόνια.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μιλώντας για τον άσο του Παναθηναϊκού τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω, ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι παρα πολύ ωραίο παιδί», αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει υπάρξει επαφή μεταξύ τους.

Η κουβέντα ξεκίνησε όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβγαλε μία κορνίζα με τον Μάριο Χεζόνια, με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ να αναφέρει: «Είναι ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Μεγάλο απόκτημα. Εγώ παρακολουθώ γενικά τι συμβαίνει, ειδικά με τον Παναθηναϊκό που έχω ιδιαίτερη αδυναμία».
Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε πως ακόμα λαμβάνει μηνύματα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Όσον αφορά στο κομμάτι των φιλάθλων, θεωρούν οτι εγώ είμαι η μόνη λύση για να μείνει ο Super Mario στον Παναθηναϊκό
».

Λίγο αργότερα η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram από την παρουσία της στην εκπομπή και ο Χεζόνια δεν έχασε την ευκαιρία και της έστειλε πράσινη καρδούλα.

Μαλέσκου

Απολαύστε το ντοκιμαντέρ του Gazzetta για τα 50 χρόνια από το έπος του Γουέμπλεϊ