Την είδε «Superman» και πήγε να σταματήσει λεωφορείο, αλλά τον πήρε... αμπάριζα vid)

Την είδε «Superman» και πήγε να σταματήσει λεωφορείο, αλλά τον πήρε... αμπάριζα vid)
Ο 35χρονος Luiz Ribeiro de Andrade, κωμικός στο επάγγελμα, όταν κατάλαβε προς στιγμήν τι έκανε, έχασε όχι μόνο το χαμόγελο αλλά και τη γη κάτω από τα πόδια του.

Ένας Βραζιλιάνος κωμικός, φόρεσε τη στολή του Superman, βγήκε στον δρόμο και πίστεψε προφανώς πως έγινε και στην πραγματικότητα ο Κλαρκ Κεντ.

Ο 35χρονος Luiz Ribeiro de Andrade, κωμικός στο επάγγελμα, επιχείρησε κάτι που μόνο… γέλιο δεν θα πρόσφερε σε αυτόν και τους οικείους του, αλλά ευτυχώς το λεωφορείο είχε καλά φρένα.

1

Τι εννοούμε; Ο «Superman» της νέας εποχής στάθηκε στη μέση του δρόμου και περίμενε πως θα σταματήσει το διερχόμενο λεωφορείο, όπως έκανε και ο Κλαρκ Κεντ, μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε. Και λογικό αυτό...

Το λεωφορείο τον κτύπησε, έστω και ελαφρά και του 35χρονου κωμικού, του… κόπηκε το γέλιο από το ταρακούνημα, κάτι που αποτυπώθηκε εύλογα και από την έκφραση του προσώπου του.

Όταν συνειδητοποίησε πως είχε αποφύγει τα χειρότερα, ανέκτησε το χιούμορ του, λέγοντας: «Τώρα κατάλαβα ότι είμαι φτιαγμένος από ατσάλι».