Βολιώτης πετούσε αυγά, ντομάτες και εσώρουχα σε χήρα που δεν... ανταποκρινόταν

Βολιώτης πετούσε αυγά, ντομάτες και εσώρουχα σε χήρα που δεν... ανταποκρινόταν
Η υπόθεση του 60χρονου και της 55χρονης εκδικάστηκε την προηγούμενη Παρασκευή στο Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Μία όχι και τόσο συνηθισμένη υπόθεση κλήθηκε να εκδίκαση το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου την προηγούμενη Παρασκευή.

Ήταν αυτή των επιθέσεων που έκανε ένας 60χρονης σε μία 55χρονη, η οποία δεν έλεγε να ανταποκριθεί στον έρωτά του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το θύμα, οι δυο τους γνωρίστηκαν τα περασμένα Χριστούγεννα και είχαν πολύ φιλικές σχέσεις. Ο δράστης όμως ήθελε να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο, όμως η γυναίκα που είχε χάσει τον άνδρα της, δεν το έβλεπε έτσι...

Από τις αρχές Απριλίου λοιπόν, ο 60χρονος βλέποντας πως δεν υπήρχε ανταπόκριση στα αισθήματά του, ξεκίνησε τις επιθέσεις. Πήγαινε λοιπόν σπίτι της στη Νέα Αγχίαλο και άρχισε να πετάει αυγά, ντομάτες ακόμα και γυναίκα εσώρουχα.

Αυτό το έκανε τέσσερις φορές, ενώ στις 28 Απριλίου η 55χρονη είδε βαμμένο κόκκινο το ρολόι της ΔΕΗ και στις αρχές Μαΐου είδε γραμμένα υβριστικά συνθήματα έξω από το σπίτι της.

Η παραδοχή του δράστης

Ο δράστης παραδέχθηκε οτι προέβη στις πράξεις αυτές, επισημαίνοντας όμως οτι το έκανε λιγότερες φορές από όσες του καταλογίζουν.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τον λόγο, είπε πως το έκανε για να τραβήξει την προσοχή της επειδή ήταν ερωτευμένος μαζί της.