Οπλισμένοι στρατιώτες του NATO έκαναν κατά λάθος «ντου» σε βιοτεχνία (vid)

Οπλισμένοι στρατιώτες του NATO έκαναν κατά λάθος «ντου» σε βιοτεχνία (vid)
Σε μια απίστευτη γκέλα υπέπεσαν Αμερικανοί στρατιώτες στο πλαίσιο άσκησης του ΝΑΤΟ.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Βουλγαρία στο πλαίσιο άσκησης του ΝΑΤΟ, όταν Αμερικανοί στρατιώτες εισέβαλλαν κατά λάθος σε βιοτεχνία κοντά στο χωριό Τσεσνεγκίροβο.

Με πλήρη εξοπλισμό και με τα όπλα παρατεταμένα οι Αμερικανοί στρατιώτες έκαναν κυριολεκτικά… ντου στην βιοτεχνία με τους εργάτες να παρακολουθούν έντρομοι και έκπληκτοι προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει.

«Οι εργάτες μου είναι ακόμα τρομοκρατημένοι», είπε ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας, Μαρίν Ντιμιτρόβ, σε ραδιοφωνικό σταθμό. «Θα αναζητήσουμε το δίκιο μας νομικά». Λίγο αργότερα ο υπουργός Αμύνης δήλωσε πως οι στρατιώτες δεν άσκησαν βία στους εργαζόμενους.

Πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας του εργοστασίου έδειξαν ότι επτά στρατιώτες οπλισμένοι, κινούνταν σε στρατιωτικό σχηματισμό προκειμένου να «ασφαλίσουν» την εγκατάσταση. Αφού δεν βρήκαν «εχθρό», οι στρατιώτες έφυγαν.

Τοι περιστατικό έγινε στις 11 Μαΐου κι έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα από το υπουργείο Αμύνης προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για το απίστευτο αυτό λάθος.

Δείτε το βίντεο