Το «France Football» ψηφίζει την «Χρυσή 11άδα» όλων των εποχών: Τριάδα επίθεσης (Poll)

Gazzetta team
Το «France Football» ψηφίζει την «Χρυσή 11άδα» όλων των εποχών: Τριάδα επίθεσης (Poll)

bet365

Μετά το τέρμα, την άμυνα και τους μέσους, το France Football συνεχίζει την αναζήτηση των κορυφαίων ever σε κάθε θέση, με τις τρεις 10άδες της επίθεσης. Ψήφισε κι εσύ τους δικούς σου αγαπημένους...

Φέτος, εξαιτίας του κορονοϊού, το «France Football» αποφάσισε ότι για πρώτη φορά δεν θα δώσει τη «Χρυσή Μπάλα» σε κανέναν, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να είναι ξεκάθαρα ο μεγάλος αδικημένος της απόφασης αυτής. Ωστόσο, το γαλλικό περιοδικό έλαβε τώρα ακόμα μία ξεχωριστή απόφαση, καθώς ζητάει από τους 170 διαπιστευμένους του να ψηφίσουν για την «Dream Team» του ποδοσφαίρου.

Σε διάταξη 3-4-3 χωρίζει την ψηφοφορία σε τρεις διαφορετικές μέρες. Η πρώτη δόση περιλάμβανε τον τερματοφύλακα και την τριάδα αμυντικών, ενώ ακολούθησαν οι 20αδες των υποψηφίων για την τετράδα των χαφ: μία 20αδα για τους αμυντικούς μέσους, μία (και η πιο ζόρικη) για τους μεσοεπιθετικούς, από τις οποίες επιλέχθηκαν δύο παίκτες αντίστοιχα.

Τώρα, η διαδικασία ολοκληρώνεται με τη γραμμή των επιθετικών. Πρόκειται για τρεις 10άδες των επιθετικών (αριστεροί, δεξιοί εξτρέμ + σέντερ φορ).

Πριν όμως μάθουμε την ετυμηγορία των 170 διαπιστευμένων εκπροσώπων, μπορείτε εσείς να κάνετε τη δική σας αρχική επιλογή, καθώς έχετε την ευκαιρία να συμπληρώσετε το παζλ της δικής σας «dream team». Πρώτα, όμως, ψηφίστε τους καλύτερους στις τρεις θέσεις της επίθεσης στο παρακάτω poll.

Loading...
 

Τελευταία Νέα