Το «France Football» ψηφίζει την «Χρυσή 11άδα» όλων των εποχών (Poll)

Gazzetta team
Το «France Football» ψηφίζει την «Χρυσή 11άδα» όλων των εποχών (Poll)

bet365

Ξεκινώντας από το τέρμα και την άμυνα (αριστερός, δεξιός, σέντερ μπακ), το «France Football» έβγαλε τις κορυφαίες 10άδες και αναζητά τον καλύτερο ever ανά θέση. Επέλεξε κι εσύ τον δικό σου αγαπημένο.

Φέτος, εξαιτίας του κορονοϊού το «France Football» αποφάσισε ότι για πρώτη φορά δεν θα δώσει τη «Χρυσή Μπάλα» σε κανέναν, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να είναι ξεκάθαρο ο μεγάλος αδικημένος της απόφασης αυτής. Ωστόσο, το γαλλικό περιοδικό έλαβε τώρα ακόμα μία ξεχωριστή απόφαση, καθώς ζητάει από τους 170 διαπιστευμένους του να ψηφίσουν για την «Dream Team» του ποδοσφαίρου.

Σε διάταξη 3-4-3 χωρίζει την ψηφοφορία σε τρεις διαφορετικές μέρες. Ξεκινάει λοιπόν με τις ανακοινώσεις της άμυνας. Ουσιαστικά λοιπόν επιλέγει εκείνο τους 10 σπουδαιότερους που έπαιξαν ποδόσφαιρο από το 1956 έως και τις μέρες μας και ζητάει τον έναν που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους. Υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις για τις επιλογές του περιοδικού, όπως για παράδειγμα η απουσία του Ντάνι Αλβες από τη λίστα των δεξιών μπακ.

Πριν όμως μάθουμε την ετυμηγορία των 170 διαπιστευμένων εκπροσώπων, μπορείτε εσείς να κάνετε τη δική σας αρχική επιλογή. Οι υποψήφιες 10άδες των μέσων (αμυντικοί-επιθετικοί μέσοι) θα ανακοινωθούν την επόμενη Δευτέρα (13 Οκτωβρίου) και οι τρεις 10άδες των επιθετικών (αριστεροί, δεξιού εξτρέμ + σέντερ φορ) επίσης τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Loading...
 

Τελευταία Νέα