Οι 10 φορές που ο Ιμπραΐμοβιτς τρέλανε τον κόσμο (vids)

Gazzetta team
Οι 10 φορές που ο Ιμπραΐμοβιτς τρέλανε τον κόσμο (vids)

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έκανε άπειρα μαγικά. Αυτές είναι οι 10 πιο χαρακτηριστικές στιγμές του στα γήπεδα. Γκολάρες, ψαλιδάκια, καρατιές, χτυπήματα σκορπιού και… χαβαλές.

Εχει πει απίστευτες ατάκες, αλλά υπάρχει κάτι ακόμα καλύτερο που μπορεί να κάνει ο Ιμπραΐμοβιτς από το να λέει… Ζλατανιές: να τις αποτυπώνει στο χορτάρι ή στον αέρα. Ο Ιμπρα έχει μία μαγική καριέρα και αυτή είναι μία δύσκολη επιλογή από τις 10 κορυφαίες αγωνιστικές στιγμές του…

Το καλύτερο σόλο…
Με τη φανέλα του Αγιαξ, το 2004, κόντρα στην Μπρέντα, αφού πέρασε πέντε αντιπάλους, άδειασε τον τερματοφύλακα και έβαλε το πιο όμορφο τέρμα της καριέρας του.

Τα 109 χλμ. και το χτύπημα του σκορπιού…
Στα χρόνια του με την Ιντερ έβαλε δύο εκπληκτικές γκολάρες. Το ένα ήταν η βολίδα του που ταξίδεψε με 109 χλμ./ ώρα και το άλλο το ξακουστό scorpion kick.

Και ξανά χτύπημα του σκορπιού…
Το πιο ωραίο από τα 111 γκολ του με την Παρί ήταν ακόμα ένα scorpion kick.

Ψαλιδάκι από το σπίτι του…
Το θυμόμαστε όλοι και δεν θα είναι το αιώνιο highlight στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το ψαλιδάκι του από 40 μέτρα σε ένα φιλικό Σουηδία-Αγγλία το 2012.

Το τακουνάκι στον Τζίτζι…
Στο EURO του 2004 ο Μπουφόν δεν κατάλαβε καν τι του έφτιαξε ο Ζλάταν, σε ένα από τα πιο όμορφα γκολ στην ιστορία του θεσμού.

Η ποδιά που… έφαγε
Ο Σεϊρού της Λιλ είναι ο μοναδικός αμυντικός που… πετσόκοψε τον Ζλάταν. Του έσκασε ποδιά εν κινήσει και ο Ιμπρα το αντιμετώπισε όπως του άξιζε: απλά έβαλε τα γέλια και το απόλαυσε.

Η κλωτσιά στο κεφάλι του Κασάνο…
Συμπαίκτες στη Μίλαν, ο Κασάνο όχι απλά δέχτηκε το πείραγμα του Ζλάταν, αλλά την ώρα που έκανε δηλώσεις, ο Σουηδός του έστειλε με καρατιά το πόδι στο κεφάλι του.

Το ψαλιδάκι και το… καρατέκα με τους Γκάλαξι
Αφού έπαιξε σε έξι πρωταθλήματα στην Ευρώπη, χάρισε λίγη από τη μαγεία του και στις ΗΠΑ, όπως σε αυτό το ψαλιδάκι με τους Γκάλαξι. Ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως και από αυτό ήταν αυτό το τρομερό γυριστό καρατέκα χτύπημα.

 

Τελευταία Νέα