TOP-5: Ανάποδα ψαλίδια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

TOP-5: Ανάποδα ψαλίδια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

TOP-5: Ανάποδα ψαλίδια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Λουίς Σουάρες πέτυχε γκολ με ψαλιδάκι απέναντι στη Σεβίλλη και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται πέντε τέρματα των «μπλαουγκράνα», που έχουν σημειωθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ριβάλντο vs Βαλένθια (17/6/2001)
Το πιο χαρακτηριστικό γκολ στην καριέρα του Βραζιλιάνου άσου και πιθανότατα το κορυφαίο παιχνίδι του σε απόδοση. Η Μπαρτσελόνα ήθελε μόνο νίκη στην τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ριβάλντο να φτάνει στο χατ-τρικ και να οδηγεί τους «μπλαουγκράνα» στο νικηφόρο 3-2. Στο 87’, με το σκορ στο 2-2, ο «Ρίμπο» έκανε ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των «νυχτερίδων» και ταυτόχρονα την ομάδα του στα «αστέρια».

Κάρλες Πουγιόλ vs Τενερίφη (2/2/2002)
Ο εμβληματικός αρχηγός της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που είχε ανοίξει το δρόμο προς τη νίκη για την ομάδα του στην έδρα της Τενερίφης. Με ανάποδο ψαλίδι είχε κάνει το 0-1, σε ένα παιχνίδι που ο Κλάιφερτ σημείωσε τέσσερα τέρματα και οδήγησε τους «μπλαουγκράνα» στο εντυπωσιακό 0-6 (αυτογκόλ το τελευταίο τέρμα).

Ροναλντίνιο vs Βιγιαρεάλ (25/11/2006)
Ένα παιχνίδι πραγματική αποθέωση για το Βραζιλιάνο μάγο. Σημείωσε δύο γκολ στο εμφατικό 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Βιγιαρεάλ, με το τελευταίο να αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα. Σέντρα του Τσάβι, κοντρόλ με το στήθος και ανάποδο ψαλίδι πριν η μπάλα πέσει στο έδαφος. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με τον Ροναλντίνιο να γράφει το τελικό αποτέλεσμα.

Ροναλντίνιο vs Ατλέτικο Μαδρίτης (1/3/2008)
Το τελευταίο γκολ του Βραζιλιάνου με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έμελλε να είναι ένα από τα καλύτερα στην καριέρα του. Στο ντέρμπι απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στο Βιθέντε Καλντερόν, ο Ροναλντίνιο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με ανάποδο ψαλίδι, με τον 21χρονο – τότε – Λιονέλ Μέσι να το χειροκροτεί από τον πάγκο. Οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν με 4-2, όμως ο «Ρόνι» είχε κερδίσει το χειροκρότημα της εξέδρας.

Λουίς Σουάρες vs Λεβάντε (15/2/2015)
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ουρουγουανός επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ανάποδο ψαλίδι. Στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής, ο Λουίς Ενρίκε τον είχε αφήσει στον πάγκο για να πάρει ανάσες και τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 67’, με το σκορ στο 4-0. Μόλις έξι λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, ο Λουίς Σουάρες σκόραρε με ψαλιδάκι μέσα από τη μεγάλη περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 στο Καμπ Νου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα