Οι χειρότεροι παίκτες στην ιστορία της Premier League (10-6)

Gazzetta team
Οι χειρότεροι παίκτες στην ιστορία της Premier League (10-6)

bet365

Το FourFourTwo παρουσιάζει τους 50 χειρότερους παίκτες στην ιστορία της Premier League. Δείτε την ένατη 5άδα.

10. Μπόσκο Μπάλαμπαν

Ο Κροάτης ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για δύο χρόνια πριν υπογράψει στην Άστον Βίλα το 2001 για 5,8 εκατ. λίρες και με συμβόλαιο 20.000 λιρών την εβδομάδα. Η καριέρα του στην Αγγλία αποδείχθηκε καταστροφική. Σε 2,5 χρόνια έκανε 2 εμφανίσεις ως βασικός και άλλες 7 ως αλλαγή χωρίς να σκοράρει. Στις επόμενες ομάδες του τα πήγε μια χαρά και βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό σε πρωταθλήματα κατώτερα της Premier League.

9. Ιγκόρς Στεπάνοβς

Αν ο Παχάρς ήταν ο Όουεν της Λετονίας, ο Στεπάνοβς ήταν πιθανότατα ο αντίστοιχος Μπραμπλ. Ήταν μεταγραφή πανικού του Βενγκέρ το 2000 από την Σκόντο Ρίγα μετά τον τραυματισμό του Τόνι Άνταμς. Η καριέρα του ξεκίνησε δυναμικά, σκόραρε στο ντεμπούτο του και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μέχρι το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οποία η Άρσεναλ ηττήθηκε με 6-1. Ο Στεπάνοβς έκανε ακόμη μία εμφάνιση εκείνη τη σεζόν.

8. Γουίνστον Μπογκάρντε

Ο Ολλανδός είχε κάνει μεγάλη καριέρα (Άγιαξ, Μίλαν, Μπαρτσελόνα) μέχρι να υπογράψει στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2000. Ο Ρανιέρι, όμως, δεν τον ήθελε, οι μπλε προσπάθησαν να τον ξεφορτωθούν, αλλά εκείνος πάτησε στο συμβόλαιό του και απλά ολοκλήρωσε την καριέρα του.

7. Μπεμπέ

Είναι μία από τις πιο ακατανόητες μεταγραφές στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Το 2010 ο Φέργκιουσον είχε αποφασίσει να ξοδέψει 7,4 εκατ. λίρες για τον Πορτογάλο και ακόμα και τότε η κίνηση είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Τελικά, όλοι έβγαλαν νόημα, όταν έμαθαν ότι ατζέντης του Μπεπέ ήταν ο Μέντες. Παρόλα αυτά, δεν ήταν ποτέ για το επίπεδο όχι μόνο της Γιουνάιτεντ, αλλά ούτε για των κορυφαίων ομάδων της πατρίδας του.

6. Τζούνιορ Λιούις

Στο FourFourTwo οι οπαδοί της Λέστερ τον ψήφισαν ως τη χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Ο Λιούις έκανε 30 εμφανίσεις για τις αλεπούδες σε τρία χρόνια και χρωστάει την καριέρα του στον Πίτερ Τέιλορ, που τον απέκτησε για 150.000 λίρες. Παραδόξως, τον πήρε με ελεύθερη μεταγραφή και σε άλλες πέντε ομάδες που προπόνησε στη συνέχεια.

Οι χειρότεροι παίκτες στην ιστορία της Premier League (50-46)
Οι χειρότεροι παίκτες στην ιστορία της Premier League (45-41)
Οι χειρότεροι παίκτες στην ιστορία της Premier League (40-36)
Οι χειρότεροι παίκτες στην ιστορία της Premier League (35-31)
Οι χειρότεροι παίκτες στην ιστορία της Premier League (30-26)​
Οι χειρότεροι παίκτες στην ιστορία της Premier League (25-21)​
Οι χειρότεροι παίκτες στην ιστορία της Premier League (20-16)
Οι χειρότεροι παίκτες στην ιστορία της Premier League (15-11)

 

Τελευταία Νέα