«Ετσι... σκοτώσαμε την Ατλέτικο»

«Ετσι... σκοτώσαμε την Ατλέτικο»

bet365

Δεύτερη φορά στην παγίδα της Κάραμπακ η Ατλέτικο και οι Αζέροι έκαναν το δικό τους μικρό θαύμα. Πως έγινε αυτό; Ο διεθνής αμυντικός, Ανσι Αγκόλι μιλά στο FourFourTwo του gazzetta.gr

«Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι μπορώ να σας πω ότι το Europa League είναι... σκ@%@, αλλά μας έχει δώσει πολλά» τόνισε ο Γκάμπι, εμφανώς... σοκαρισμένος από τη νέα γκέλα με την Κάραμπακ. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και οι Αζέροι φρόντισαν να επιβεβαιώσουν πως είναι ομάδα ικανή για ζημιές. Η Κάραμπακ έριξε στο καναβάτσο τους Μαδριλένους, πέτυχε ένα μικρό διπλό θαύμα και μπήκε στον ποδοσφαιρικό χάρτη! Ο Μίτσελ με το γκολ του πήρε τον τίτλο του MVP, ωστόσο ο παίκτης με τα περισσότερα χιλιόμετρα στο ματς και τις κερδισμένες μονομαχίες ήταν ο Ανσί Αγκόλι! Ο Αλβανός διεθνής αμυντικός μίλησε στο Four Four Two του Gazzetta.gr για την… κρίση της Ατλέτικο, το διπλό χτύπημα στην ομάδα του Σιμεόνε, τους ηγέτες Ελιονούσι, Ενρίκε.

Αποτέλεσμα εικόνας για agolli qarabag

«Όταν κοίταξα τους αντιπάλους, σκέφτηκα πόσο δύσκολη αποστολή είχαμε. Μετά την πρώτη ισοπαλία ίσως όλοι να είπαν πως είναι ένα μικρό θαύμα, αλλά όταν είδαν τι συνέβη και στον επαναληπτικό ίσως άλλαξαν άποψη. Παίξαμε κόντρα σε μια πανίσχυρη ομάδα, αλλά ξέραμε καλά τι έπρεπε να κάνουμε. Να πολεμήσουμε. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης ήταν απογοητευτικό. Αλήθεια, ποιος θα πίστευε πως μπορούμε να πάρουμε δυο βαθμούς κόντρα στην ομάδα του Σιμεόνε. Πλέον, έχουμε ελπίδες ακόμα και για το Europa, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Ας το βάλουμε στην άκρη. Απολαμβάνουμε τα αποτελέσματα του αγώνα με την Ατλέτικο…» τόνισε ο μπακ της Καραμπάκ.

Атлетико - Kapaбах от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Οι Αζέροι προηγήθηκαν στη Μαδρίτη, έμειναν με παίκτη λιγότερο, άντεξαν στην πίεση και κατάφεραν να πάρουν το βαθμό. Πως έφτασαν στο δεύτερο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα «Το παιχνίδι στη Μαδρίτη ήταν πολύ δύσκολο. Ξέραμε πως για να έχουμε ελπίδες δεν έπρεπε να σταματήσουμε να τρέχουμε ούτε λεπτό. Αλλωστε, με Σαούλ, Γκριζμάν δεν έπρεπε να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Ημασταν ομάδα, ένα λάθος ενός, προσπαθούσε να το καλύψει κάποιος άλλος. Πραγματικά έχω μείνει έκπληκτος με τις επιθέσεις της Ατλέτικο μετά το γκολ που πετύχαμε. Κερδίσαμε πολλές μονομαχίες, δε φοβηθήκαμε τον αντίπαλο, τρέξαμε σε όλα τα μήκη, είχαμε Μίτσελ, Σάχιτς και τα καταφέραμε»! Αν έδινε έναν τίτλο στους συμπαίκτες του αυτός θα ήταν «Θαρραλέοι… Ναι, δε φοβηθήκαμε, είχαμε απέναντι μια μεγάλη ομάδα, τους κοιτάξαμε στα μάτια και τα καταφέραμε» είπε ο Αγκόλι.

Υπάρχει μυστικό σε αυτή την υπέρβαση της επιτυχίας; «Παρακολουθούσαμε καθημερινά όλους τους γνωστούς παίκτες, ξέραμε τα πάντα για Γκριζμάν, Σαούλ, Τόρες. Δεν είχαν κανένα μυστικό. Αναλύσαμε όσο δεν πήγαινε την Ατλέτικο, ξέραμε και τις μικρότερες λεπτομέρειες. Η ομάδα μας έχει ένα εξαιρετικό τιμ και βοηθούν τον προπονητή. Πλέον, είμαστε απολύτως σίγουροι για τον εαυτό μας».

Σχετική εικόνα

Ο Πέδρο Ενρίκε και ο Ταρίκ Ελιονούσι δεν έκαναν τη διαφορά στην Ελλάδα, αλλά με την Καραμπάκ δείχνουν εντυπωσιακό πρόσωπο «Μου κάνει εντύπωση που ακούω πως δεν πέτυχαν στην Ελλάδα. Είναι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, ήρθαν στην ομάδα να την ανεβάσουν επίπεδο και τα έχουν καταφέρει. Δεν ξέρω αν εδώ οι συνθήκες είναι καλύτερες, οι παίκτες πάντως είναι σε εξαιρετική κατάσταση, είναι διψασμένοι για καλό ποδόσφαιρο και η εμπειρία τους μας έχει βοηθήσει αρκετά» πρόσθεσε ο Αγκόλι!

Οσο για τον καλύτερο φορ που αντιμετώπισε, ο διεθνής αμυντικός κατέληξε: «Γκριζμάν, Μοράτα, Τζέκο... Τι να απαντήσεις εδώ... Σε κάθε ματς ανεβαίνεις και επίπεδο. Είμαστε ευτυχισμένοι που βρήκαμε τόσο μεγάλες ομάδες. Είναι σούπερ παίκτες και οι τρεις»

 

Τελευταία Νέα