Ο Φλορέντσι θυμάται το γκολ του από τα 50 μέτρα! (vid)

Ο Φλορέντσι θυμάται το γκολ του από τα 50 μέτρα! (vid)

Gazzetta team
Ο Φλορέντσι θυμάται το γκολ του από τα 50 μέτρα! (vid)

bet365

Ο Φλορέντσι θυμάται για λογαριασμό του FourFourTwo το απίστευτο γκολ του από το 50 μέτρα στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Μπαρτσελόνα.

Τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα έχει σκοράρει ουκ ολίγα εντυπωσιακά γκολ, όμως βρέθηκε και μία φορά από την απέναντι πλευρά όταν επισκέφθηκε το Olimpico το 2015. Ο Λουίς Σουάρες είχε δώσει το προβάδισμα στους Καταλανούς, όταν ένα λάθος του Άλμπα έδωσε την ευκαιρία στον Φλορέντσι να κλέψει την μπάλα.

Κανένας κίνδυνος θα μπορούσατε εύκολα να είχατε σκεφθεί. Ο Φλορέντσι έπαιζε στο δεξί άκρο της άμυνας και ήταν πολύ κοντά στη δική του περιοχή. Ο Ιταλός, όμως, πάτησε το γκάζι, πέρασε τη μεσαία γραμμή και παρά το γεγονός ότι η γωνία ήταν πολύ δύσκολη, έκανε ένα από τα πιο απίθανα σουτ που θα δείτε.

«Είδα ότι ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης και είχα αρκετές επιλογές στη διάθεσή μου», λέει ο Φλορέντσι στο FourFourTwo. «Είπα στον εαυτό μου: θα το δοκιμάσω και αν δεν τα καταφέρω δεν χάθηκε και ο κόσμος». Το αντίθετο, καθώς ο Τερ Στέγκεν μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του, με τον Ιταλό να σκοράρει από τα 50 μέτρα!

Όπως ήταν λογικό έλαβε την υποψηφιότητα για το βραβείο Πούσκας (το καλύτερο γκολ της χρονιάς) και βρέθηκε στο γκαλά της FIFA για την απονομή της Χρυσής Μπάλας. «Θα ήταν τέλειο να κέρδιζα το βραβείο, όμως μόνο και μόνο που βρέθηκα εκεί ήταν απολαυστικό», είπε ο Φλορέντσι, που αυτή τη στιγμή αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό του.

«Πήγα εκεί ενθουσιασμένος και πέρασα πολύ ωραία μαζί με τη γυναίκα μου, βρισκόμενος ανάμεσα σε μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου». Το εκπληκτικό του γκολ είχε εξασφαλίσει την ισοπαλία για την Ρόμα (1-1), αν και η Μπαρτσελόνα κέρδισε το ματς στην Ισπανία με 6-1. Εκείνο το τέρμα έφερε το ξέσπασμα των Καταλανών.

 

Τελευταία Νέα