Champions League - Κουίζ: Δέκα ερωτήσεις για τ' αστέρια!

Champions League - Κουίζ: Δέκα ερωτήσεις για τ' αστέρια!

bet365

Φτάσαμε στα ημιτελικά του Champions League, έφτασε και η ώρα για αστεράτο κουίζ δέκα ερωτήσεων! Ξέρετε τα πάντα για τις τέσσερις φιναλίστ;

«Δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου...» είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον νικητή του Champions League. Aντίθετα, εμείς... καιγόμαστε για καλή μπάλα, θέαμα και θέλουμε έναν τελικό που θα μας τρελάνει! Η Ρεάλ Μαδρίτης που έμεινε στον «Τιτανικό» την ίδια ημερομηνία με την επέτειο βύθισής του κατάφερε να μείνει στον... αφρό και να παλεύει για το 14ο πετράδι στο στέμμα της. Η Τσέλσι θα βρεθεί απέναντί της, ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη αγγλική στα ημιτελικά του Champions League.

H Παρί Σεν Ζερμέν πέταξε εκτός την πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά για να βρεθεί για δεύτερη διαδοχική φορά στον τελικό του θεσμού καλείται να αφήσει εκτός την ομάδα του κορυφαίου Ευρωπαίου τεχνικού, τη Σίτι του Γκουαρδιόλα. Οι «Πολίτες» επέστρεψαν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες και ονειρεύονται το πρώτο Πρωταθλητριών!

Ο πρώτος αγώνας των Μαδριλένων με τους «Μπλε» θα διεξαχθεί στις 27 Απριλίου στο Λονδίνο και η ρεβάνς στη Μαδρίτη στις 5 Μαΐου. Η Παρί θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Σίτι στις 28 Απριλίου και ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 4 Μαΐου.

Πριν φτάσουμε όμως στη σέντρα των ημιτελικών σας βάζουμε στο κλίμα με κουίζ γεμάτο παγίδες. Αν είστε... γάτες σαν τον Μπενζεμά, τότε θα φτάσετε στην κορυφή! Καλή επιτυχία!

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα