Τα τρία «αστέρια» που ορίζουν το μέλλον των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο

Τα τρία «αστέρια» που ορίζουν το μέλλον των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο

bet365

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο φαίνεται πως έχουν στις τάξεις τους τους εκκολαπτόμενους σταρ της La Liga. Το Planet Football παρουσιάζει το scouting report για τα «next big thing» των τριών ισπανικών μεγαθηρίων.

Τα ισπανικά τοπ clubs συνεχίζουν να ψάχνουν και να επενδύουν σε μεγάλα ταλέντα. Μία πρόσφατη έρευνα - αξιολόγηση ανέδειξε συγκεκριμένα τρία ταλέντα από Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Η ανάλυση του Driblab εστίασε στον Ροντρίγκο Ρικέλμε της Ατλέτικο, τον Μοντσού της Μπαρτσελόνα και τον Μιγκέλ Γκουτιέρες των Λος Μπλάνκος.

Ροντρίγκο Ρικέλμε - Ατλέτικο Μαδρίτης Β

Ένας πολλά υποσχόμενος εξτρέμ στον οποίο ο Σιμεόνε έδωσε λεπτά συμμετοχής στην πρώτη ομάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η στατιστική του ανάλυση δείχνει έναν παίκτη πολύ καλό με την μπάλα στα πόδια και με καλές πάσες ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου. Πρέπει να βελτιώσει τα τελειώματά του. Είναι ένας παίκτης που παίρνει καλές θέσεις και μπορεί να βρεθεί σε θέση βολής αλλά το ποσοστό του στο να τελειώνει φάσεις μπορεί να είναι και στο 10%.


(Οι εκπληκτικοί αριθμοί του Ρικέλμε σε ολοκληρωμένες ντρίμπλες, ασίστ και σε ανακτήσεις μπάλας αποτυπώνονται στις γωνίες του γραφήματος. Πηγή: Marca)

Μοντσού - Μπαρτσελόνα Β

Ένας κεντρικός χαφ που έχει καλή κυκλοφορία και μεταβίβασης μπάλας. Εξαιρετικός και στο ένας με έναν με 83% ποσοστό επιτυχίας. Με καταβολές από την Πάλμα της Μαγιόρκα είναι παίκτης που απειλεί και στο σκοράρισμα. Δεν του παίρνεις την μπάλα εύκολα και έχει καθιερωθεί στην 11άδα.


(Όπως φαίνεται και στο γράφημα, τη φετινή σεζόν ο Μοντσού μετράει τις διπλές μακρινές πάσες από τον Φρένκι Ντε Γιονγκ κατά μ.ο. και απέχει μόλις μισό... τάκλιν από τον αξεπέραστο Σέρχιο Μπουσκέτς. Πηγή: Marca)

Μιγκέλ Γκουτιέρες - Ρεάλ Μαδρίτης U19

Εξαιρετικά ταλαντούχος αριστερός μπακ και από τις μεγάλες ελπίδες του συλλόγου. Τρομερός αμυντικά και στο ένας με έναν. Κερδίζει τις μονομαχίες σε ποσοστό 89% και σπάνια κάνει φάουλ. Είναι όμως και επιθετικά ικανός με 2.5 μπαλιές για φάση ανά αγώνα και γενικά μπορεί να λειτουργεί και ως μπακ - χαφ ή εξτρέμ.


(Επιτυχημένες ντρίμπλες, κοντινές πάσες και τάκλιν οι δυνατοί τομείς του σύμφωνα με το scouting report της Driblab. Πηγή: Marca

 

Τελευταία Νέα