Οι 222 ημέρες της Ρεάλ χωρίς το BBC

Gazzetta team
Οι 222 ημέρες της Ρεάλ χωρίς το BBC

bet365

Ο νέος τραυματισμός του Μπέιλ σημαίνει ότι η σούπερ σταρ τριάδα της Ρεάλ με τον Ουαλό και τους Μπενζεμά, Κριστιάνο, παραμένει χωρίς κοινή εμφάνιση από το περσινό Clasico στις 22 Απριλίου.

Την περασμένη Δευτέρα οι μεγάλες εφημερίδες της Μαδρίτης είχαν το ίδιο πρωτοσέλιδο. Δίπλα από τη φωτογραφία του Γκάρεθ Μπέιλ υπήρχαν οι δηλώσεις του Ζινεντίν Ζιντάν, που εξέφραζε τον ευσεβή πόθο. Τον δικό του, της ομάδας και όλων των οπαδών της. «Περιμένω να τους δω και πάλι μαζί».

Ηταν παραμονή της αναμέτρησης Κυπέλλου με τη Φουενλαμπράδα, αλλά ο προπονητής της Ρεάλ επέλεξε να κάνει σοβαρό rotation και να ρίξει μόνο για λίγο στο φινάλε τον Ουαλό. Και τους τρεις μαζί δεν θα τους έβλεπε. Και δεν θα συμβεί ούτε άμεσα. Το BBC συμπλήρωνε την Παρασκευή, παραμονή της επίσκεψης στο Μπιλμπάο, 222 ημέρες χώρια.

Ο Μπέιλ μπορεί να έκανε δύο μαγικές ενέργειες στο ελάχιστο που βρέθηκε στο χορτάρι έπειτα από 63 ημέρες, αλλά κόντρα στην Αθλέτικ δεν θα αγωνιστεί. Ο Ζιντάν έχει εξηγήσει πολλάκις ότι δεν ρίχνει ποτέ στη φωτιά κάποιον που δεν είναι έτοιμος στο 100% και ο Ουαλός αντιμετωπίζει εκ νέου ενοχλήσεις. Κάπως έτσι λοιπόν δεν μπορεί να εμφανιστεί παρέα η σούπερ σταρ τριάδα της επίθεσης με τους Κριστιάνο-Μπενζεμά-Μπέιλ και αυτό κοστίζει στην ομάδα.

Είναι τρομερά σημαντικό για τους Μερένγκες το να τους έχουν ταυτόχρονα στο χορτάρι. Από τη σεζόν 2013-’14 που αποκτήθηκε ο Μπέιλ, οι τρεις τους έχουν σκοράρει ανά σεζόν 97 γκολ την πρώτη, 100 (2014-’15), 98 (2015-’16), 70 (2016-’17) και φέτος μόλις 19. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια και μαζί και φέτος συνολικά οι τρεις τους έχουν σκοράρει 384 φορές και έχουν κατακτήσει 11 τίτλους. Τούτη την περίοδο όμως τα πράγματα πάνε άσχημα.

Για να βρει ο Ζιντάν παιχνίδι που τους έριξε και τους τρεις μαζί στην ενδεκάδα, θα πρέπει να γυρίσει πίσω στην ήττα 2-3 από την Μπαρτσελόνα. Εκείνο το Clasico στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» διεξήχθη στις 22 Απριλίου και ο Μπέιλ αποχώρησε νωρίς με τραυματισμό. Εκτοτε, στα 32 παιχνίδια που έχει δώσει η Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ουαλός έχει απουσιάσει για διάφορους λόγους τα 22. Την ίδια στιγμή εξαιτίας τραυματισμού ή αλλαγών ο Μπονζεμά έχει χάσει 10 αγώνες και ο Ρονάλντο μαζί με την τιμωρία του από το Σούπερ Καπ έχει χάσει εννέα.

Με όλα τα παραπάνω δεν χρειάζεται να το ψάξει κανείς περισσότερο. Η Ρεάλ έχει πρόβλημα σοβαρό και αυτό δεν φαίνεται να λύνεται. Σίγουρα δεν αναμένεται πάντως να τους δούμε άμεσα να παίζουν μαζί τους οι τρεις σούπερ σταρ…

* Πηγή Marca

 

Τελευταία Νέα