Όταν ο Ζλάταν «τσιμπάει» σαν σκορπιός (vids)

Όταν ο Ζλάταν «τσιμπάει» σαν σκορπιός (vids)

bet365

Ο Ιμπραΐμοβιτς δημιούργησε γκολ με κίνηση «καρατέκα» για την εθνική Σουηδίας και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται κάποια τα τέρματα που έχει σημειώσει με τακουνάκι ο 39χρονος επιθετικός.

Ιταλία – Σουηδία 1-1 (Euro 2004)
Στα γήπεδα της Πορτογαλίας, η δική μας εθνική έκανε το «θαύμα» και ο Ιμπραΐμοβιτς ήταν αυτός που σημείωσε το ωραιότερο γκολ της διοργάνωσης. Στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, η Σουηδία αντιμετώπιζε το φάσμα της ήττας από την Ιταλία, όμως λίγο πριν το τέλος «χτύπησε» ο Ζλάταν. Σε μία φάση διαρκείας μέσα στη μεγάλη περιοχή, «τσίμπησε» την μπάλα με το τακουνάκι, προλαβαίνοντας την έξοδο του Μπουφόν για το 1-1.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαστιά 4-0 (Ligue 1)
Ίσως το πιο χαρακτηριστικό τέρμα που σημείωσε ο Σουηδός επιθετικός στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα. Τη σεζόν 2013-14, σε ένα παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική, ο «Ίμπρα» πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της Παρί στο άνετο 4-0 επί της Μπαστιά. Το πρώτο ήρθε με απίθανο τακουνάκι στην πλάτη του αντίπαλου αμυντικό, με το κοινό να ψηφίζει το συγκεκριμένο τέρμα, ως το καλύτερο της σεζόν.

Τορόντο – Λος Άντζελες Γκάλαξι 5-3 (MLS)
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιόρτασε το 500ο γκολ στην καριέρα του, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Το Σεπτέμβριο του 2018, όταν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Σουηδός επιθετικός σημείωσε με τακουνάκι το πρώτο γκολ των Γκάλαξι στο Τορόντο. Η ομάδα του μπορεί να ηττήθηκε με 5-3, όμως ο ίδιος εισέπραξε το χειροκρότημα της εξέδρας για το σπάνιας ομορφιάς τέρμα του.

 

Τελευταία Νέα