Τα 7 καλύτερα γκολ του CR7 με το εθνόσημο

Τα 7 καλύτερα γκολ του CR7 με το εθνόσημο

Τα 7 καλύτερα γκολ του CR7 με το εθνόσημο

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τα 100 τέρματα με την εθνική ομάδα της χώρας του και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται τα επτά πιο εντυπωσιακά γκολ του Πορτογάλου με το εθνόσημο.

vs Ρωσία (13/10/2004)
Το πρώτο γκολ γενικά του Ρονάλντο με την Πορτογαλία ήρθε στο Euro 2004, κόντρα στη δική μας εθνική ομάδα. Λίγους μήνες αργότερα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2006, ο Κριστιάνο πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ απέναντι στη Ρωσία. Με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, για το 4-0 εκείνη τη στιγμή. Για την ιστορία, το ματς έληξε 7-1 υπέρ των Πορτογάλων.

vs Δανία (11/10/2011)
Στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2012, Δανία και Πορτογαλία ήταν ισόβαθμες, με τους Ίβηρες να αρκούνται ακόμη και στην ισοπαλία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Οι Σκανδιναβοί επικράτησαν με 2-1, με τον Κριστιάνο απλά να σημειώνει το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους με ένα φάουλ-βολίδα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

vs Αρμενία (13/6/2015)
Σε ένα παιχνίδι που... τα είχε ακούσει για τα καλά από την αντίπαλη εξέδρα, ο Κριστιάνο έδωσε τη δική του απάντηση εντός αγωνιστικού χώρου. Στον αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2016, ο CR7 οδήγησε την Πορτογαλία σε μία εκτός έδρας νίκη στο Ερεβάν. Πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του, στο νικηφόρο 3-2, όμως το ένα ήταν εκπληκτικής ομορφιάς, με ασύλληπτο σουτ από τα 30 μέτρα.

vs Ουγγαρία (22/6/2016)
Στην πορεία προς την κατάκτηση του Euro 2016, η Πορτογαλία... τα χρειάστηκε στη φάση των ομίλων. Με τρεις ισοπαλίες, προκρίθηκε ως καλύτερη τρίτη στα νοκ αόυτ. Στο τελευταίο παιχνίδι του γκρουπ, ο Κριστιάνο σημείωσε δύο γκολ στο 3-3 με την Ουγγαρία, με το πρώτο να είναι ένα από τα καλύτερα της διοργάνωσης. Σέντρα του Ζοάο Μάριο, τακουνάκι του Ρονάλντο και η μπάλα στα δίχτυα του Κίραλι.

vs Νησιά Φερόε (31/8/2017)
Η Πορτογαλία πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, με τα αδύναμα Νησιά Φερόε να μη γλιτώνουν από τις ορέξεις του Κριστιάνο. Στο μεταξύ τους παιχνίδι, στο Οπόρτο, ο CR7 άνοιξε το σκορ μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα με ανάποδο ψαλίδι. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ρονάλντο έκανε χατ τρικ και η Πορτογαλία νίκησε με 5-1.

vs Ισπανία (15/6/2018)
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν αυτό ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ισπανία, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Για την ακρίβεια, το ματς ήταν Ισπανία εναντίον... Ρονάλντο, αφού ο CR7 ήταν μια ομάδα μόνος του. Πέτυχε και τα τρία γκολ της Πορτογαλίας στο ισόπαλο 3-3, με το τελευταίο να είναι χάρμα οφθαλμών. Με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ άφησε «άγαλμα» τον Ντε Χέα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, λίγο πριν το φινάλε.

vs Λιθουανία (14/11/2019)
Το γκολ Νο97 στην καριέρα του CR7 με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας. Στο προτελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων, για τα προκριματικά του Euro 2020, η Πορτογαλία συνέτριψε με 6-0 τη Λιθουανία. Ο Κριστιάνο έκανε ένα ακόμη χατ τρικ, με το δεύτερο γκολ του να έρχεται με ένα εντυπωσιακό πλασέ έξω από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων.

 

Τελευταία Νέα