Όταν η Ίντερ... επιστρέφει

Όταν η Ίντερ... επιστρέφει

Όταν η Ίντερ... επιστρέφει

bet365

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κατέφερε να γυρίσει το εις βάρος της 0-2 και να επικρατήσει της Μίλαν με 4-2 στο “Derby della Madonnina” και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται πέντε επικές ανατροπές από την πρόσφατη ιστορία των «νερατζούρι».

Αυτόματο Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ίντερ – Σαμπντόρια 3-2 (2004-05)

Μία από τις κορυφαίες ανατροπές όλων των εποχών στο ιταλικό πρωτάθλημα. Στο 83’, η Σαμπντόρια έκανε το 0-2 στο Μεάτσα και όλα έδειχναν πως θα έφτανε σε ένα μεγάλο διπλό στο Μιλάνο, ενώ οι φίλοι των «νερατζούρι» άρχισαν να φεύγουν από το γήπεδο. Το γκολ του Μάρτινς στο 88’ έδωσε ελπίδες στην Ίντερ, η οποία στις καθυστερήσεις έφερε εντελώς τούμπα το ματς. Ο Βιέρι στο 91’ και ο Ρεκόμπα στο 93’ βρήκαν δίχτυα για τους γηπεδούχους, που έφτασαν σε ένα ανέλπιστο 3-2 στη 18η αγωνιστική της Serie A.

Ίντερ – Ρόμα 4-3 (2006-07)
Μετά τον υποβιβασμό της Γιουβέντους, λόγω του σκανδάλου Calciopolis, οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό του ιταλικού σούπερ καπ, τον Αύγουστο του 2006. Με ένα γκολ του Μαντσίνι και δύο του Ακουιλάνι, η Ρόμα προηγήθηκε με 0-3 λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Η – τυπικά γηπεδούχος – Ίντερ δεν τα παράτησε και με τους Βιεϊρά (2) και Κρέσπο έφερε το παιχνίδι στα ίσια στην επανάληψη. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου οι «νερατζούρι» ολοκλήρωσαν την ανατροπή, χάρις σε ένα τέρμα του Λουίς Φίγκο, για το τελικό 4-3.

Ίντερ – Παλέρμο 3-2 (2010-11)
Με ένα γκολ στην αρχή και ένα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 0-2, στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής το ιταλικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν τα πάνω-κάτω. Η Ίντερ μείωσε αρχικά με τον Πατσίνι και αφού γλίτωσε το 1-3 (έχασε πέναλτι η Παλέρμο), κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Ξανά ο Πατσίνι και μετέπειτα ο Ετό βρήκαν δίχτυα για το τελικό 3-2 στο Μεάτσα.

Ντιναμό Κιέβου – Ίντερ 1-2 (2009-10)
Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αγνοούσε τη νίκη (τρεις ισοπαλίες) και στο Κίεβο αντιμετώπιζε έντονα το φάσμα της ήττας. Η Ντιναμό είχε το προβάδισμα μέχρι το τέλος, όμως μέσα σε διάστημα τριών λεπτών η Ίντερ έφερε τα πάνω-κάτω. Με τα γκολ των Μιλίτο (86’) και Σνάιντερ (89’) κατάφερε να νικήσει με 1-2, σε ένα αποτέλεσμα που άλλαξε το «τσιπάκι» για την ιταλική ομάδα, που στη συνέχεια έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου.

Ίντερ – Τότεναμ 2-1 (2018-19)
Πανομοιότυπη ανατροπή για τους «νερατζούρι» σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη φορά στην πρεμιέρα των ομίλων, απέναντι στην Τότεναμ. Ο νυν παίκτης της Ίντερ, Κρίστιαν Έρικσεν, είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, που κρατούσαν το προβάδισμα μέχρι και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ωστόσο, στο 85’ ο Ικάρντι έφερε το παιχνίδι στα ίσια και στις καθυστερήσεις ο Βεσίνο διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την ιταλική ομάδα.

 

Τελευταία Νέα