Ντεμπούτο με γκολ στη Ρεάλ

Ντεμπούτο με γκολ στη Ρεάλ

Ντεμπούτο με γκολ στη Ρεάλ

bet365

Στην πρώτη του συμμετοχή στο ισπανικό πρωτάθλημα, ο Ροντρίγκο σκόραρε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές, που κατάφεραν κάτι αντίστοιχο, ως ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας».

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ρονάλντο
Το «φαινόμενο» ήρθε να προστεθεί στους Φίγκο, Ζιντάν και τους υπόλοιπους “galacticos” του Φλορεντίνο Πέρεθ. Η πρώτη του επίσημη συμμετοχή του με τη Ρεάλ έγινε τον Αύγουστο του 2002, στο ισπανικό σούπερ καπ, ωστόσο ένας τραυματισμός καθυστέρησε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Η πρώτη εμφάνιση του Ρονάλντο στη La Liga έγινε τον Οκτώβριο, σε ένα παιχνίδι απέναντι στην Αλαβές. Πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή και μέσα σε 60 δευτερόλεπτα πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη «βασίλισσα». Ο Βραζιλιάνος σκόραρε δύο φορές στο νικηφόρο 5-2, γνωρίζοντας την αποθέωση στο Μπερναμπέου.

Ντέιβιντ Μπέκαμ
Ο τελευταίος των “galacticos” του Φλορεντίνο Πέρεθ, που αφίχθη στο Σαντιάγο Μπερναμπέου το καλοκαίρι του 2003. Το πρώτο του τέρμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης το σημείωσε στον αγώνα του ισπανικού σούπερ καπ, απέναντι στη Μαγιόρκα, ενώ τρεις μέρες μετά βρήκε δίχτυα και στο πρωτάθλημα. Στην πρώτη αγωνιστική της La Liga ήταν βασικός απέναντι στην Μπέτις και πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα, ο Άγγλος μέσος άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, που η Ρεάλ νίκησε με 2-1.

Κριστιάνο Ρονάλντο
Τα 94 εκατομμύρια ευρώ (παγκόσμιο μεταγραφικό ρεκόρ τότε) που έδωσε το 2009 η Ρεάλ για να αποκτήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ αποδείχθηκαν πολύ... λίγα, μπροστά σε όσα κατάφερε ο CR7 με τη φανέλα της τα επόμενα εννέα χρόνια. Η... καλή μέρα φάνηκε από το πρωί, αφού στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τη «βασίλισσα», ο Κριστιάνο βρήκε δίχτυα. Στην πρεμιέρα της La Liga, σημείωσε με πέναλτι το δεύτερο γκολ των Μαδριλένων, στο νικηφόρο 3-2 επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στο Μπερναμπέου.

Ίσκο
Ένας παίκτης που εδώ και έξι χρόνια δίνει πολλές φορές τη λύση στη Ρεάλ Μαδρίτης με την ποιότητά του, αν και ποτέ του δε θεωρήθηκε βασικός και αναντικατάστατος στην ενδεκάδα. Μία από τις περιπτώσεις που ξελάσπωσε τη «βασίλισσα» ήταν στην παρθενική του συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα της. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τη σεζόν 2013-14, ο Ίσκο ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Η Μπέτις μπορεί να προηγήθηκε στο Μπερναμπέου, όμως ο Ισπανός χαφ έδωσε ασίστ στον Μπενζεμά για την ισοφάριση, ενώ ο ίδιος ολοκλήρωσε την ανατροπή με δικό του γκολ στο φινάλε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Γκάρεθ Μπέιλ
Έχει αμφισβητηθεί έντονα και έχει επικριθεί από τους φιλάθλους στη Μαδρίτη, όμως ο Ουαλός άσος έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Ρεάλ, καθώς τα γκολ του έκριναν σε μεγάλο βαθμό δύο κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ (2014, 2018). Η μεταγραφή του από την Τότεναμ, το 2013, έσπασε κάθε ρεκόρ (100 εκατομμύρια ευρώ), με τον ίδιο να ξεκινά φουριόζος τη θητεία του στη «βασίλισσα». Ντεμπούτο έκανε στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Ο Γκάρεθ Μπέιλ ξεκίνησε βασικός και σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας του στο ισόπαλο 2-2, κόντρα στο «κίτρινο υποβρύχιο».

 

Τελευταία Νέα