Ανανεώνουν ή μένουν ελεύθεροι

Ανανεώνουν ή μένουν ελεύθεροι

bet365

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος παρουσιάζει πέντε ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας, που τα συμβόλαιά τους λήγουν το επόμενο καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο θα μπορούν να υπογράψουν όπου επιθυμούν, εφόσον δεν ανανεώσουν με τις ομάδες τους.

Μάριο Γκέτσε
Μετά το πέρασμά του από την Μπάγερν, το 2016 επέστρεψε στην αγαπημένη του Ντόρτμουντ, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Από τότε μέχρι σήμερα, η συμφωνία των δύο πλευρών δεν έχει επεκταθεί, με αποτέλεσμα ο Γερμανός χαφ να μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, εκτός Γερμανίας, κάτι που σημαίνει πως τον Ιανουάριο ενδέχεται να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Ήδη, οι «σειρήνες» από την Ιταλία ηχούν στα αφτιά του, αφού η Ίντερ ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Κρίστιαν Έρικσεν
Το 2013 πήρε μεταγραφή από τον Άγιαξ στην Τότεναμ και από την πρώτη στιγμή έγινε βασικός στη μεσαία γραμμή των «πετεινών». Το 2016 υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με τους Λονδρέζους, οι οποίοι πλέον κινδυνεύουν να χάσουν το Δανό, χωρίς να εισπράξουν ούτε μία λίρα. Μέσα στο καλοκαίρι, η Τότεναμ έκανε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Έρικσεν, ο οποίος όμως την απέρριψε. Τα αγγλικά μέσα αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει εκτός Πρέμιερ Λιγκ την καριέρα του και πως τον Ιανουάριο σκοπεύει να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Μία από αυτές που το θέλουν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Νταβίντ Ντε Χέα
Σχεδόν κάθε καλοκαίρι το όνομά του βρίσκεται σε μεταγραφικά σενάρια, που το θέλουν να επιστρέφει στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, μετά την απόκτηση του Κουρτουά από τη «βασίλισσα», κάτι τέτοιο έπαψε να συμβαίνει. Τους προηγούμενους μήνες, τα αγγλικά μέσα ανέφεραν πως ο Ντε Χέα ήταν κοντά στην ανανέωσή το συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2025. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα και με το υπάρχον συμβόλαιό του να λήγει το 2020, τα σενάρια θα αρχίσουν να φουντώνουν ξανά, εφόσον τον Ιανουάριο ο ίδιος θα μπορεί μόνος του να διαπραγματευτεί σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη σεζόν 2020-21.

Λούκα Μόντριτς
Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου για το 2018 δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η αξία του παραμένει αδιαμφισβήτητη, παρά το γεγονός πως είναι 34 ετών. Η «βασίλισσα» έχει κάνει το προηγούμενο διάστημα αρκετές προσπάθειες να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Κροάτη μέσο, ωστόσο κάτι δεν έχει γίνει, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2020 να ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Μόντριτς. Ο ίδιος στο παρελθόν είχε δηλώσει πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν στους επόμενους μήνες.

Έντινσον Καβάνι
Κάτοικος Παρκ Ντε Πρενς από το 2013, που το 2017 επέκτεινε τη συνεργασία του για τρία ακόμη χρόνια. Αυτό σημαίνει πως το επόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται το υπάρχον συμβόλαιό του και ο ίδιος θα είναι αισίως 33 ετών. Πρόσφατα δήλωσε πως σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και εφόσον η ομάδα δεν επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας του, τότε θα σκεφτεί το επόμενο βήμα του. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι σχεδιάζουν ήδη την επόμενη μέρα χωρίς τον Καβάνι, κάτι που αποδεικνύεται και από την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι, με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Κάτι που σημαίνει, πως δεν αποκλείεται από τον Ιανουάριο και μετά, ο Ουρουγουανός επιθετικός να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

 

Τελευταία Νέα