Teenagers σκόρερ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ

Teenagers σκόρερ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Ο 19χρονος Νίκολο Τζανιόλο ήταν ο μοναδικός σκόρερ της Ρόμα απέναντι στην Πόρτο και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται ποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών έχουν βρει δίχτυα τη φετινή σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τζέιντον Σάντσο (Ντόρτμουντ)
Ο πιο μικρός σε ηλικία ποδοσφαιριστής, που έχει σκοράρει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. 18 ετών, 6 μηνών και 29 ημερών ήταν στις 24 Οκτωβρίου ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, όταν σημείωσε το τρίτο γκολ της Ντόρτμουντ, στο εντυπωσιακό 4-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, ανοίγοντας τον προσωπικό του λογαριασμό στη διοργάνωση.

Μούσα Σιλά (Μονακό)
Πριν από λίγους μήνες ανέβηκε από τις ακαδημίες του συλλόγου και έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα. Στις 24 Οκτωβρίου, ο Γάλλος άσος σκόραρε το παρθενικό του τέρμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, που ήταν και το μοναδικό γκολ της Μονακό, στις 1-1 με την Μπριζ, στο Βέλγιο. Ο Μούσα Σιλά ήταν τότε 18 ετών, 10 μηνών και ημερών.

Τζάστιν Κλάιφερτ (Ρόμα)
Ο γιος του σπουδαίου Ολλανδού επιθετικού, Πάτρικ Κλάιφερτ, πήρε το καλοκαίρι μεταγραφή από τον Άγιαξ στη Ρόμα. Στην πρώτη του συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κλάιφερτ σκόραρε το τέταρτο γκολ της Ρόμα, στο 5-0 κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στη διοργάνωση. Το ματς είχε γίνει στις 2 Οκτωβρίου και τότε ο νεαρός φορ ήταν 19 ετών, 4 μηνών και 27 ημερών.

Άρνορ Σίγκουρντσον (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)
Ο νεότερος Ισλανδός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε ποτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 7 Νοεμβρίου, σε ηλικία 19 ετών 5 μηνών και 23 ημερών, ο Σίγκουρντσον σημείωσε το μοναδικό γκολ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέναντι στη Ρόμα, όμως η ομάδα του ηττήθηκε με 1-2. Ο νεαρός μέσος πέτυχε ένα ακόμη τέρμα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 υπέρ της ΤΣΣΚΑ επί της Ρεάλ, μέσα στη Μαδρίτη!

Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν)
Το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ το είχε σημειώσει τη σεζόν 2016-17, στην ήττα της Μονακό από τη Μάντσεστερ Σίτι με 5-3, λίγο μετά την ενηλικίωσή του. Ο Εμπαπέ... μεγάλωσε απότομα, αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη, αν και έκλεισε τα 20 μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο. Όσο διήρκησε η φετινή φάση των ομίλων, ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ακόμη teenager και σημείωσε τρία γκολ. Δύο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και ένα απέναντι στη Λίβερπουλ.

Ζέντσον Φερνάντες (Μπενφίκα)
Ανέβηκε φέτος από τις ακαδημίες του συλλόγου στην πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι είχε σημειώσει γκολ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως το παρθενικό του τέρμα σε ομίλους ήρθε στις 27 Νοεμβρίου. Ο Ζέντσον Φερνάντες ήταν τότε 19 ετών, 10 μηνών και 18 ημερών. Ο ίδιος σημείωσε το μοναδικό γκολ της Μπενφίκα στο Μόναχο, όμως η ομάδα του γνώρισε βαριά ήττα από την Μπάγερν με 5-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα