Γιουβέντους, χατ-τρικ, Champions League

Γιουβέντους, χατ-τρικ, Champions League

Gazzetta team
Γιουβέντους, χατ-τρικ, Champions League

bet365

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έβαλε τρία γκολ κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις και το FourFourTwo του Gazzetta θυμάται όλα τα χατ-τρικ των παικτών της Γιουβέντους στο Champions League.

Πολλή κουβέντα είχε γίνει για την απόδοση του Πάουλο Ντιμπάλα τις τελευταίες εβδομάδες και εκείνος πήρε την ευκαιρία στον δεύτερο αγώνα της Γιούβε στους ομίλους. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο άδικα στην εξέδρα, ο Αργεντινός έπαιξε στην επίθεση και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι έβαλε όσα θα έβαζε ο Πορτογάλος. Ο La Joya έβαλε τρία γκολ και έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης των Bianconeri που κάτι κάτι τέτοιο στην κορυφαία διοργάνωση και το FourFourTwo του Gazzetta ρίχνει μια ματιά στους υπόλοιπους του μακρινού και κοντινού παρελθόντος που έκαναν χατ-τρικ για την Γιουβέντους στο Champions League.

Πίπο Ιντζάγκι vs. Ντιναμό Κιέβου
Στα προημιτελικά της σεζόν 1998-99 η Γιουβέντους έπαιξε με την Ντιναμό Κιέβου και μετά το 1-1 στο Τορίνο ήθελε... γκολ στην Ουκρανία για να περάσει. Για αυτό φρόντισε ο Ιντζάγκι που είχε πετύχει και το μοναδικό στο πρώτο ματς. Ο Superpippo είπε grazie στον Ζιντάν για το πρώτο σε κενό τέρμα και αφού η Ντιναμό ισοφάρισε έβαλε ακόμα δύο με κεφαλιά από δύο κόρνερ, ένα του Ζιζού και ένα του Ντελ Πιέρο στο τελικό 1-4.


Ντελ Πιέρο vs. Μονακό
Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έχει... άπειρα ρεκόρ με τη φανέλα των Bianconeri και δεν ήταν δυνατόν να λείπει από τη λίστα με εκείνους που έχουν κάνει χατ-τρικ στο CL. Μετά την τριπλέτα του Ιντζάγκι στην Ντιναμό και την πρόκριση στα ημιτελικά, ο μυθικός Ιταλός καθάρισε μόνος του την Μονακό στο Τορίνο. Με εκπληκτικό φάουλ στο παραθυράκι και δύο εκτελέσεις πέναλτι, ο Pinturicchio χάρισε στην Μεγάλη Κυρία άνετη νίκη με 4-1 και ουσιαστικά πρόκριση στον αγώνα που έγινε την 1η Απριλίου του 1998.


Πίπο Ιντζάγκι vs. Αμβούργο
Και δεύτερη παρουσία για τον Ιντζάγκι, ο οποίος τη σεζόν 2000-01 στη φάση των ομίλων πέτυχε τρία ετός έδρας γκολ σε βάρος του Αμβούργου. Ο Ιταλός killer άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ και στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Γερμανών με όμορφο τσίμπημα πάνω από τον τερματοφύλακα σε τετ-α-τετ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μετατρέψουν το 1-3 σε 4-3, όμως όχι και να πανηγυρίσουν τη νίκη. Αυτό γιατί στο 87' ο Ιντζάγκι πήρε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος για το τελικό 4-4.


Αρτούρο Βιδάλ vs. Κοπεγχάγη
Η πιο πρόσφατη - μέχρι τον Ντιμπάλα - περίπτωση για την Γιουβέντους και μοναδικό αυτό τον αιώνα. Το 2013 σε έναν όμιλο που μάλλον θα θέλει να ξεχάσει ο Αντόνιο Κόντε, η Γιουβέντους έπαιζε με την Κοπεγχάγη στο Τορίνο και ο Βιδάλ άνοιξε το σκορ με πέναλτι πριν οι Σκανδιναβοί ισοφαρίσουν νωρίς στην επανάληψη. Ο Χιλιανός tuttocampista έστησε για δεύτερη φορά την μπάλα στη βούλα και ευστόχησε ξανά για το 2-1, ενώ ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από σέντρα του Πογκμπά.

 

Τελευταία Νέα