BBC... on fire (vids)

BBC... on fire (vids)

BBC... on fire (vids)

bet365

Μπέιλ, Μπενζεμά και Κριστιάνο βρήκαν μαζί δίχτυα έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος καταγράφει όλες τις περιπτώσεις, που οι τρεις τους σκόραραν στον ίδιο αγώνα.

Μπορεί το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ισπανίας να έχουν κάνει... φτερά για την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η «βασίλισσα» έχει μπροστά της το μεγάλο στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ και τη διατήρηση των σκήπτρων για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η σεζόν βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή της και ο Ζινεντίν Ζιντάν είδε με ικανοποίηση την τριπλέτα της επίθεσης Μπενζεμά, Μπέιλ και Ρονάλντο να είναι ξανά «καυτή». Για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2016, το περιβόητο BBC των Μαδριλένων βρήκε δίχτυα στον ίδιο αγώνα, κάνοντας... 13άρι. Το παιχνίδι κόντρα στην Αλαβές ήταν το 13ο, στο οποίο Μπέιλ-Μπενζεμά-Κριστιάνο σκόραραν και οι τρεις μαζί και το FourFourTwo του gazzetta.gr να καταγράφει τα προηγούμενα δώδεκα.

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη 7-3 (30/10/2013)
Το πρώτο παιχνίδι που το BBC ξεκίνησε να τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες. Για την 11η αγωνιστική της La Liga, η άμυνα της Σεβίλλης δέχθηκε τρία γκολ από τον Ρονάλντο, ενώ από δύο τέρματα σημείωσαν Μπέιλ και Μπενζεμά.

Αλμερία-Ρεάλ Μαδρίτης 0-5 (23/11/2013)
Ένας αγώνας που η «βασίλισσα» είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Κριστιάνο, Μπενζεμά και Μπέιλ σημείωσαν κατά σειρά τα τρία πρώτα τέρματα, ενώ το τελικό 0-5 απέναντι στην Αλμερία έγραψαν οι Ίσκο και Μοράτα.

Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης 0-5 (18/1/2014)
Ένα ακόμη παιχνίδι που οι Μαδριλένοι είχαν πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Αυτή τη φορά η σειρά των τριών πρώτων γκολ ήταν Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά, με τους Ντι Μαρία και Μοράτα να βάζουν κι αυτοί το δικό τους «λιθαράκι» για το τελικό 0-5 στην Ανδαλουσία.

Σάλκε-Ρεάλ Μαδρίτης 1-6 (26/2/2014)
Ίσως η πιο ολοκληρωμένη παρουσία του BBC μέχρι τώρα. Στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε σαν σίφουνας από την Γερμανία, με τους Μπέιλ, Μπενζεμά και Κριστιάνο να σημειώνουν από δύο τέρματα και να κλειδώνουν την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ρεάλ Μαδρίτης-Βασιλεία 5-1 (16/9/2014)
Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, το BBC ήταν «καυτό» στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν στους ομίλους. Μπέιλ, Μπενζεμά και Ρονάλντο σημείωσαν από ένα γκολ, ο Χάμες Ροντρίγκες πρόσθεσε άλλο ένα, ενώ ένα ακόμη τέρμα προήλθε με αυτογκόλ της Βασιλείας.

Ρεάλ Μαδρίτης-Ράγιο Βαγεκάνο 5-1 (8/11/2014)
Σε ένα ακόμη παιχνίδι η «βασίλισσα» είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Για την 11η αγωνιστική της La Liga, η Ράγιο Βαγεκάνο δέχθηκε τέρματα, όχι μόνο από τους Μπέιλ, Μπενζεμά και Ρονάλντο, αλλά είδε και τους Ράμος, Κροος να βρίσκουν δίχτυα για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης-Γρανάδα 9-1 (5/4/2015)
Αδιαμφισβήτητα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης δεν ήταν άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο CR7 σημείωσε για πρώτη φορά στην καριέρα του πέντε τέρματα σε ένα παιχνίδι (αργότερα το κατάφερε μία ακόμη φορά), με τον Μπενζεμά να προσθέτει άλλα δύο και τον Μπέιλ ένα. Το γκολ που... λείπει για να συμπληρωθούν τα εννέα, μπήκε με αυτογκόλ.

Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε 4-1 (5/12/2015)
14η αγωνιστική της La Liga και σε ένα ακόμη παιχνίδι της Ρεάλ, όλα της τα τέρματα σημειώθηκαν από το BBC. Αυτή τη φορά ο παίκτης που σκόραρε δύο φορές ήταν ο Μπενζεμά, ενώ από μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα της Χετάφε βρήκαν Μπέιλ και Κριστιάνο.

Ρεάλ Μαδρίτης-Ράγιο Βαγεκάνο 10-2 (20/12/2015)
Για ένα γκολ δεν κατάφερε να φτάσει το απόλυτο ρεκόρ τερμάτων της ιστορίας της σε έναν αγώνα, αφού... έμεινε στα δέκα κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο. Τα περισσότερα από το BBC πέτυχε ο Μπέιλ (4), ενώ ακολούθησαν Μπενζεμά (3) και Κριστιάνο (2). Το πρώτο γκολ της «βασίλισσας» σε αυτό το παιχνίδι είχε σημειωθεί από τον Ντανίλο.

Ρεάλ Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Χιχόν 5-1 (17/1/2016)
Φορτσάτο μπήκε το BBC στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της La Liga. Μπέιλ, Μπενζεμά και Ρονάλντο σημείωσαν και τα πέντε γκολ της ομάδας τους στο πρώτο ημίχρονο. Από δύο ο Γάλλος και ο Πορτογάλος και ένα ακόμη ο Ουαλός.

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη 4-0 (20/3/2016)
Οι Ανδαλουσιανοί πήγαν με φιλοδοξίες στο Μπερναμπέου, όμως Μπέιλ, Μπενζεμά και Ρονάλντο τους έκοψαν τον αέρα, σημειώνοντας τα τρία πρώτα γκολ της ομάδας τους. Το τελευταίο τέρμα των Μαδριλένων πέτυχε ο Χεσέ.

Χετάφε-Ρεάλ Μαδρίτης 1-5 (16/4/2016)
Το τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο σκόραραν και τα τρία μέλη του BBC. Τα τέρματα της «βασίλισσας» μοιράστηκαν, αφού εκτός από τους Μπέιλ, Μπενζεμά και Ρονάλντο, δίχτυα βρήκαν επίσης Ίσκο και Χάμες Ροντρίγκες.

 

Τελευταία Νέα