Πινγκ - πονγκ: Πρόκριση στη 16άδα του διπλού στο World TT Championships Finals για τον Αγγελάκη
Μαζί με τον Σλοβάκο Βανγκ Γιανγκ προχώρησαν σήμερα (19/05) το μεσημέρι στην κορυφαία 16άδα του διπλού ανδρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα κι αυτό συνιστά ήδη μεγάλη επιτυχία για τον Έλληνα άσο, που πραγματοποιεί άλλωστε και το ντεμπούτο του στον θεσμό.
Ύστερα από συναρπαστικό ματς, που κράτησε 45 λεπτά ξεπέρασαν στους «32» τους Τσιου Κλάρενς/Τσούα Τζος από τη Σιγκαπούρη, οι οποίοι είναι νούμερο 16 στο αγώνισμα και 18 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών. Επανέλαβαν ήδη την πορεία στη πρώτη 16άδα, που είχαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2024 και ονειρεύονται ακόμα πιο υψηλή θέση!
Το ελληνοσλοβακικό δίδυμο (Νο 56 στο πρωτάθλημα) πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και γύρισε την κατάσταση από 1-2 σετ με τον Αγγελάκη να παίρνει πολλούς προσωπικούς πόντους.
Στον 3ο γύρο το ζευγάρι των σπουδαίων αθλητών θ' αντιμετωπίσει τους νικητές από την αναμέτρηση Αν Τζαεχιούν/Λιμ Γιονγκχούν (Κορέα) - Μοχάμεντ Ελμπιαλί/Γιουσέφ Αμπντελαζίζ (Αίγυπτος), η οποία διεξάγεται σήμερα (Δευτέρα 19/05) το απόγευμα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

