Πινγκ πονγκ: Εμαθε αντίπαλο στη Σιγκαπούρη ο Γκιώνης

Πινγκ πονγκ: Εμαθε αντίπαλο στη Σιγκαπούρη ο Γκιώνης

bet365

Στο Singapore Smash 2024, ένα ακόμα event της World Table Tennis για άνδρες και γυναίκες με υψηλές θέσεις στον διεθνή πίνακα αξιολόγησης ξεκινά σήμερα με την συμμετοχή του Παναγιώτη Γκιώνη.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης θα κάνει πρεμιέρα αύριο (8/3) στο διεθνές τουρνουά της Σιγκαπούρης στο πινγκ πονγκ όπου έμαθε και τον αντίπαλό του στην φάση των «64».

Αυτός θα είναι ο Αυστριακός πρώην πρωταθλητής Ευρώπης του ομαδικού και του διπλού ανδρών, Ντάνιελ Χάμπεσον, νούμερο 7 των προκριματικών. Ο αγώνας ορίστηκε για τις 08:00 ώρα Ελλάδας (στις 14:00 τοπική).

Στην ενότητα Head To Head, που υπάρχει στην ιστοσελίδα των Statistics της παγκόσμιας ομοσπονδίας, αναφέρεται ότι σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση έχουν αναμετρηθεί 4 φορές ο Γκιώνης με τον Χάμπεσον.

Ο τοπ αμυντικός εμφανίζει 3 νίκες και 1 ήττα, απλά είχε χάσει το τελευταίο ματς, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2018 (με 4-2 σετ στο γύρο των «16»). Αν ο πρωταθλητής μας πάρει τη νίκη απέναντι στον Χάμπεσον τότε στον 2ο προκριματικό γύρο θα συναντήσει τον νικητή από τον αγώνα Λούμπομιρ Γιάνκαρικ (Τσεχία)-Ρόμπερτ Γκάρντος (Αυστρία).

 

Τελευταία Νέα