Πινγκ πονγκ: Η ομοσπονδία καθαίρεσε την Ξένια Στάθη από γενική γραμματέα

Επιμέλεια: Newsroom
Η Ξένια Στάθη

bet365

Η ομοσπονδία του πινγκ πονγκ ανακοίνωσε πως η Ξένια Στάθη απαλλάσσεται από τα καθήκοντά της ως γενική γραμματέας.

Μετά την καταγγελία της Ξένιας Στάθη για απειλητικά, χυδαία και εκφοβιστικά μηνύματα από αθλητή της Εθνικής, η ΕΦΟΕπΑ προχώρησε σε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως δεν είχαν γνώση των συμβάντων και πως ενημερώθηκαν μέσω του δημοσιεύματος του GWomen για τα όσα κατήγγειλε η Στάθη.

Την επόμενη μέρα του δημοσιεύματος έγινε Διοικητικό Σμυβούλιο και έγινε πρόταση μομφής σε βάρος της γενικής γραμματέα, η οποία σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΦΟΕπΑ έγινε δεκτή και έτσι η ίδια καθαιρείται από τη θέση της. Ωστόσο, παραμένει μέλος του Δ.Σ. καθώς έχει εκλεχθεί.

Αναλυτική η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Το ΔΣ της ΕΦΟΕΠΑ κατά την χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του, έκανε δεκτή την πρόταση μομφής της πλειοψηφίας των μελών του, εναντίον της γενικής γραμματέως κυρίας Πολυξένης Στάθη απαλλάσσοντας την από τα καθήκοντα της ΓΓ.

Η ενέργεια της κυρίας Στάθη να δημοσιεύσει σε αθλητική ιστοσελίδα πολύ σοβαρές καταγγελίες πριν λάβει γνώση το ΔΣ και όχι έχοντας ενημερώσει σχετικά, όπως ψευδώς ανέφερε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, κρίθηκε ότι είναι αντικαταστατική, δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του αθλήματος και ήταν αυτή που οδήγησε στην πρόταση μομφής.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει το ΔΣ, οι καταγγελίες της κυρίας Στάθη θα διερευνηθούν εις βάθος και η πρόταση μομφής ουδόλως επηρεάζει αυτήν τη διαδικασία. Θυμίζουμε πως έχει οριστεί τριμελής επιτροπή, η οποία θα συγκεντρώσει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία προκειμένου να τα υποβάλλει στο ΔΣ, ώστε το τελευταίο να λάβει τις τελικές αποφάσεις.

Η κυρία Στάθη παραμένει μέλος του ΔΣ της ΕΦΟΕΠΑ».

 

Τελευταία Νέα