Πινγκ πονγκ: Μόνος στην κορυφή της Α1 γυναικών ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό

Κώστας Ευθυμιάδης
H ομάδα πινγκ πονγκ της ΑΕΚ βγάζει σέλφι

bet365

Οι αγώνες των γυναικών έκρυβαν το σασπένς στην 6η αγωνιστική της Α1 στο πινγκ πονγκ, με την ΑΕΚ να κερδίζει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με 4-3.

Η ΑΕΚ είχε να αντιμετωπίσει το διήμερο αυτό Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μαζί. Από τον Ολυμπιακό έχασε με 4-1, ωστόσο το βράδυ κόντρα στον Παναθηναϊκό, πήρε σπουδαία νίκη με 4-3.

Μια νίκη που ευνόησε τον Ολυμπιακό, ο οποίος έμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία, με την ΑΕΚ στο -1 και τον Παναθηναϊκό στο -2.

Στην Α1 ανδρών μετά από τη χθεσινή πανδαισία με το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 4-3 έγιναν μόνο δύο ματς (λόγω των αναβολών) και τα φαβορί επικράτησαν εύκολα. Οι Πειραιώτες επανήλθαν στις νίκες έχοντας ξανά στην τριάδα τον σπουδαίο Ντιμίτρι Οβτσάροφ και προπορεύονται με δύο ματς περισσότερα από τον Παναθηναϊκό. Την πρώτη τους φετινή νίκη πέτυχαν τα Ταταύλα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 6 αγωνιστικές)
1. Ολυμπιακός 12
2. ΑΕΚ 11
3. Παναθηναϊκός 10
4. Πέρα Αθηνών 9
-. ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας 9
6. ΧΑΝ Θεσσαλονίκης 8
7. ΑΣΕΑ Καβάλας 7
8. ΓΑΟ Πειραιά 6

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ
1. Ολυμπιακός 11 (σε 6 αγώνες)
2. Παναθηναϊκός 8 (σε 4 αγώνες)
3. Πέρα Αθηνών 7 (σε 4 αγώνες)
-. ΟΕΑ Θεσσαλονίκης 7 (σε 5 αγώνες)
5. ΑΟ Ταταύλα 6 (σε 5 αγώνες)
-. Άρης Νικαίας 6 (σε 6 αγώνες)
7. ΑΕΚ 5 (σε 3 αγώνες)
8. ΟΕΑ Ρεθύμνου 4 (σε 3 αγώνες)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα