Πινγκ Πονγκ: Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό στο Champions League γυναικών

Δημήτρης Ντζάνης
 Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό στο Champions League γυναικών

bet365

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε και δεύτερη ήττα και οι ελπίδες του πρόκρισης από το στάδιο 1 του Champions League στο πινγκ πονγκ γυναικών ελαχιστοποιήθηκαν.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη και δεύτερη ήττα στο στάδιο 1 του Champions League επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών και οι ελπίδες του για την πρόκριση στην επόμενη φάση μειώθηκαν στο ελάχιστο.

Κατά τη 2η αγωνιστική του 1ου γκρουπ, που φιλοξενείται στην πόλη Ρέους της Ισπανίας, κάμφθηκε με 3-1 από την τσεχική Χοντόνιν και με 2 βαθμούς στις μισές αγωνιστικές είναι εξαιρετικά δύσκολο πια να καταλάβει μία από τις δύο πρώτες θέσεις, που οδηγούν στο στάδιο 2.

Η Σλοβένα Άνα Τοφάντ είχε ισοφαρίσει προσωρινά με σπουδαία νίκη-ανατροπή, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό απέναντι σε ισχυρή ομάδα, που είχε στις τάξεις της και ασιατικής καταγωγής αθλήτρια.

Οι αθλήτριες της εθνικής ομάδας γυναικών Κατερίνα Τόλιου και Κωνσταντίνα Παρίδη αγωνίστηκαν στις υπόλοιπες ατομικές συναντήσεις, ενώ το Σάββατο (23/9) στο ματς της 4ης και τελευταίας αγωνιστικής πρόκειται να πάρει μέρος η Μαρία Αρτσέτου, η οποία θα ενσωματωθεί στην αποστολή.

Το γκρουπ τελειώνει το Σάββατο με δύο αγώνες. Στις 13:00 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Ρέους (ζωντανά ο αγώνας στο λινκ Panathinaikos A.C. (GRE) vs MIRÓ Ganxets Reus (ESP) και στις 20:00 τη γαλλική Κεβελί (επίσης από την πλατφόρμα της ETTU TV).

Ο Παναθηναϊκός είχε χάσει χτες από την ισπανική Girbau Vic TT και στη διεκδίκηση της πρόκρισης ήθελε απαραίτητα τη νίκη στον σημερινό αγώνα. Η Τοφάντ ανέτρεψε τα προγνωστικά όταν από 0-2 στα σετ και 7-10 στους πόντους νίκησε με 3-2 την καταπληκτική Ναταλία Παρτίκα, δευτεραθλήτρια Ευρώπης του ομαδικού γυναικών το 2009, αλλά παράλληλα και μία κορυφαία Παραολυμπιονίκη (κλάση 10)! Η Τόλιου από τη θέση 1 και η Παρίδη, ως 3η παίκτρια αυτή τη φορά, έκαναν τη δική τους προσπάθεια, αλλά δεν πέτυχαν κάτι ουσιαστικό.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Παναθηναϊκός - Χοντόνιν 1-3

Κατερίνα Τόλιου-Τζι Μινγιούνγκ 0-3

Άνα Τοφάντ-Ναταλία Παρτίκα 3-2

Κωνσταντίνα Παρίδη-Καρίν Γκρόφοβα 1-3

Τόλιου-Παρτίκα 1-3

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα