Πινγκ πονγκ: Η κλήρωση της εθνικής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Πινγκ πονγκ: Η κλήρωση της εθνικής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

bet365

Οι εθνικές ανδρών και γυναικών στην επιτραπέζια αντισφαίριση έμαθαν τους αντιπάλους τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων, όπου θα έχουν δύσκολη αποστολή.

Ένα βήμα πιο κοντά στο τελικό στάδιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομαδικού 2023 έφερε τον κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης η κλήρωση των γκρουπ, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 01/06 στο Μάλμε, την πόλη διεξαγωγής των αγώνων.

Με παρόντα δύο αστέρια της Σουηδίας στο άθλημα, τον Τρουλς Μέρεγκαρντ και τη Λίντα Μπέργκστρομ, η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στο Turning Torso Malmo, κι εκεί έμαθαν τους αντιπάλους τους και οι ελληνικές εθνικές ομάδες.

Το ανδρικό συγκρότημα κληρώθηκε στο 4ο γκρουπ και θα συναντήσει την Πορτογαλία (επικεφαλής) και την Ουγγαρία. Το γυναικείο βρέθηκε στο 8ο γκρουπ και θ’ αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Σουηδία (επικεφαλής) και την Ισπανία.

Η κορυφαία διοργάνωση θα γίνει από τις 10 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023 και τα δύο εθνικά μας συγκροτήματα είχαν εξασφαλίσει στο προκριματικό στάδιο 2, στις αρχές Μαΐου στην Κροατία, μία θέση ανάμεσα στις 24 εθνικές ομάδες της τελικής φάσης.

Σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής μόνο οι νικήτριες ομάδες των γκρουπ προκρίνονται στην τελική 8άδα και μετά το ταμπλό προχωρά με νοκ άουτ ματς.

 

Τελευταία Νέα