Με φόντο την οκτάδα η Παπαδημητρίου στο διπλό γυναικών στο ευρωπαϊκό U21

Επιμέλεια: Newsroom
H Μαλαματένια Παπαδημητρίου συνεχίζει στο διπλό γυναικών U21 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

bet365

H Μαλαματένια Παπαδημητρίου έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδο στην προημιτελική φάση στο διπλό γυναικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών U21.

Βήμα για υψηλό πλασάρισμα στο διπλό γυναικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Under 21, που είναι σε εξέλιξη στο Σεράγεβο, έκανε η Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

Με την Ουγγαρέζα συμπαίκτριά της Χέλγκα Ντάρι μπήκαν στην πρώτη 16άδα του αγωνίσματος και την Παρασκευή (7/4) θα παίξουν για την είσοδο στα προημιτελικά.

Το διπλό γυναικών Under 21 άρχισε με το ταμπλό των «32». Στη δεύτερη σερί συνεργασία της στον ίδιο θεσμό με την Ντάρι η Παπαδημητρίου κατάφερε και πάλι να χαρεί την πρόκριση στην πρώτη 16άδα (το δίδυμο είναι νούμερο 9 στα seeding).

Την πέτυχαν μάλιστα, τα κορίτσια με σπουδαία ανατροπή. Βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ από τις Τσεβετέλινα Γκεοργκίεβα/Ενίσα Σαντίκοβιτς από τη Βουλγαρία και το Λουξεμβούργο αντίστοιχα (Νο 18), αλλά στη συνέχεια είχαν εκείνα τον τελευταίο λόγο στα κρίσιμα σημεία κι έφτασαν στη νίκη με 3-2 σετ (9-11, 9-11, 11-9, 11-8, 11-7).

Στον 2ο γύρο το ελληνοουγγρικό ζευγάρι αντιμετωπίζει τις δυνατές Σοφία Κλε/Άννα Χέρσεϊ από τη Γερμανία και την Ουαλία αντίστοιχα. Διακριθείσες και οι δύο στο αγώνισμα, ήταν δευτεραθλήτριες Ευρώπης στο διπλό νεανίδων, το 2021 η Κλε και το 2022 η Χέρσεϊ.

Με το διπλό μικτό έγινε το ξεκίνημα της αγωνιστικής ημέρας. Η Παπαδημητρίου είχε συμπαίκτη τον Πολωνό Ματέους Ζαλέβσκι (ως δίδυμο ήταν νούμερο 36 στα seeding) και γνώρισαν στις λεπτομέρειες τον άμεσο αποκλεισμό. Στον γύρο των «64» του κάμφθηκαν από τους Τσέχους Τόμας Μαρτίνκο/Άννα Κλεμπερέροβα (No 30) με 3-1 σετ. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ισοφάρισαν κατευθείαν κι έχασαν τα δύο επόμενα σετ στην παράταση (8-11, 11-6, 10-12, 10-12).

 

Τελευταία Νέα