Πινγκ πονγκ: Νικηφόρα προχώρησαν οι πρωτοπόροι στην Α1 κατηγορία

Newsroom
Πινγκ πονγκ: Νικηφόρα προχώρησαν οι πρωτοπόροι στην Α1 κατηγορία

bet365

Με νίκες έκλεισαν οι πρωτοπόροι της Α1 εθνικής κατηγορίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης το μεστό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στο πινγκ πονγκ ανδρών έγινε η 12η αγωνιστική και ένα εξ αναβολής ματς, στις γυναίκες άνοιξε ο 2ος γύρος με τις συναντήσεις της 8ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να προπορεύεται αήττητος και στις δύο περιπτώσεις. Στους άνδρες ο Παναθηναϊκός και ο ΟΕΑ Ρεθύμνου είχαν από μία νίκη και ισοβαθμούν στη 2η θέση της βαθμολογίας (ένα ματς λιγότερο έχουν οι Αθηναίοι).

Στην Α1 γυναικών σημείωσαν από ένα θετικό αποτέλεσμα οι Σάρισες Φλώρινας και ο Παναθηναϊκός και διατηρούνται 2 και 1 βαθμό αντίστοιχα πίσω από τον Ολυμπιακό. Στην ομοσπονδιακή αίθουσα συνεχίστηκαν και τα πρωταθλήματα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Κι εκεί επικράτησαν τα φαβορί, συνεπώς ο ΟΕΑ Θεσσαλονίκης στους άνδρες και ο ΓΑΟ Πειραιά στις γυναίκες παραμένουν στην 1η θέση με το απόλυτο των επιτυχιών.

Στους άνδρες διεξήχθη η 12η αγωνιστική, όπως και δύο εξ αναβολής παιχνίδια με τις ομάδες των πρώτων θέσεων να προχωρούν με νίκες εύκολα ή δύσκολα. Ο Ολυμπιακός αύξησε το αήττητο με αντίπαλο την ουραγό Καβάλα (4-0) και κρατάει πάντα τον ρόλο του φαβορί. Ο Παναθηναϊκός είχε μόνο το εξ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΚ, καθώς είχε αναβληθεί ο αγώνας με το Πέρα Αθηνών και έφτασε εύκολα στη νίκη (4-0). Το Ρέθυμνο βρέθηκε αρχικά πίσω στο σκορ με τον Ίφιτο, αλλά δικαίωσε τις προβλέψεις με 4-1.

Τελευταίοι μένουν Χανιά και Καβάλα, ενώ «μάχη» για την αποφυγή της 8η θέσης, που επίσης οδηγεί στον υποβιβασμό, θα δώσουν οι ισόβαθμοι ΓΑΣ Ελευσίς και Ίφιτος.
Στην Α1 γυναικών τα φαβορί επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις και η κατάσταση στις πρώτες θέσεις έμεινε αναλλοίωτη. Οι Σάρισες δεν είχαν εύκολο έργο κόντρα στο Πέρα Αθηνών, αλλά έφτασαν στην επικράτηση με 4-1. Μίνι έκπληξη η νίκη της Σέρβας Μόνικα Μόλναρ κόντρα στη Γαλλίδα Λιου Τζούντιθ με 3-2 σετ, ενώ μετά το 1ο σετ με την Ανέτα Μασούτι σταμάτησε τον αγώνα λόγω τραυματισμού η Δήμητρα Τσεκούρα.

Αμφίρροπη ήταν η αναμέτρηση του Άρη 2006 με τον Εθνικό. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης πάλεψε για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, όμως έχασε με 4-2 και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο πια ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Άρης συνεχίζει να κυνηγά την απευθείας παραμονή.


Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ημέρας στις μεγάλες κατηγορίες:

Α1 ΑΝΔΡΩΝ

  • ΑΕΚ-ΓΑΣ Ελευσίς 4-1
  • ΑΟ Ταταύλα-ΟΑ Χανίων 4-0
  • Ίφιτος Πατρών-ΟΕΑ Ρεθύμνου 1-4
  • Ολυμπιακός-ΑΣΕΑ Καβάλας 4-0
  • ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ (σε 12 αγωνιστικές)

  1. Oλυμπιακός ΣΦΠ 24
  2. Παναθηναϊκός ΑΟ 21 (σε 11 αγώνες)
  3. ΟΕΑ Ρεθύμνου 21
  4. ΑΕΚ 19
  5. ΑΟ Ταταύλα 17
  6. ΑΣ Πέρα 16 (σε 9 αγώνες)
  7. ΓΑΣ Ελευσίς 15
  8. ΑΣ Ίφιτος Πατρών 15
  9. ΟΑ Χανίων 11 * (σε 11 αγώνες)
  10. ΑΣΕΑ Καβάλας 11 (σε 11 αγώνες)

* Ο ΟΑ Χανίων έχει έναν μηδενισμό

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

  • ΧΑΝ Θεσσαλονίκης-Παναθηναϊκός 1-4
  • Άρης 2006-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 4-2
  • ΑΣ Πέρα-Σάρισες Φλώρινας 1-4
  • ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγωνιστικές)

  1. Ολυμπιακός ΣΦΠ 16
  2. ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας 15
  3. Παναθηναϊκός ΑΟ 14
  4. ΑΣ Πέρα Αθηνών 12
  5. ΑΕΚ 11
  6. ΑΟ Άρης 2006 11
  7. ΧΑΝ Θεσσαλονίκης 9
  8. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 8
 

Τελευταία Νέα