Η Εύα επέστρεψε στο Παιδικό Χωριό SOS της Θράκης, από τους πανελλήνιους αγώνες Special Olympics 2022, με δύο μετάλλια στο πινγκ πονγκ

Newsroom
Η Εύα επέστρεψε στο Παιδικό Χωριό SOS της Θράκης, από τους πανελλήνιους αγώνες Special Olympics 2022, με δύο μετάλλια στο πινγκ πονγκ

bet365

Στο Παιδικό Χωριός SOS Θράκης αισθάνονται ιδιαίτερα υπερήφανοι για την Εύα*, που μέσα από τον αθλητισμό και την επιτραπέζια αντισφαίριση προσπαθεί και κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, όπως η κατάκτηση δύο μεταλλίων στους πανελλήνιους αγώνες Special Olympics 2022.

Η μικρή πρωταθλήτρια βρέθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης το 2010, μαζί με τις δύο αδελφές της. Με την υποστήριξη των ανθρώπων των Παιδικών Χωριών SOS είχε την ευκαιρία να καταπιαστεί με πολλές αθλητικές δραστηριότητες, όπως βόλεϊ, στίβο, κολύμβηση, πινγκ–πονγκ και να ανακαλύψει την έφεσή της και την αδυναμία της στον αθλητισμό.

eva

Φέτος, μετά από χρόνια σκληρής προσπάθειας και αφοσίωσης, κατάφερε να κερδίσει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στο πινγκ–πονγκ, για την πρώτη θέση στο ατομικό στην κατηγορίας της και την τρίτη θέση στο διπλό μεικτό αντίστοιχα, στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics 2022.

sos

«Είμαστε συγκινημένοι και υπερήφανοι και ευχόμαστε πολλές ακόμα επιτυχίες! Θερμά συγχαρητήρια στην ίδια, στην προπονήτριά της, αλλά και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες» είπε, για τη νίκη της Εύας*, ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης, Γιώργος Βαφέας.


*Το όνομα έχει τροποποιηθεί για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων

 

Τελευταία Νέα