Παρίδη: «Ήταν κάτι που ονειρευόμουν από παιδί»

Newsroom
Παρίδη: «Ήταν κάτι που ονειρευόμουν από παιδί»

bet365

Τι είπαν ο Γιάννης Σγουρόπουλος και η Κωνσταντίνα Παρίδη για τον πρώτο τους τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Από το απόγευμα της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου ο Γιάννης Σγουρόπουλος και η Κωνσταντίνα Παρίδη προστέθηκαν ως νέα ονόματα στον μακρύ κατάλογο των πρωταθλητών Ελλάδας στο απλό της μεγάλης κατηγορίας στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Μιλώντας στη WEB TV της ΕΦΟΕπΑ, περιέγραψαν τα συναισθήματά τους και στάθηκαν στην πορεία τους μέχρι το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον πανελλήνιο τίτλο. Πραγματικά το ήθελα πολύ, έχω δουλέψει σκληρά γι’ αυτή τη στιγμή και τα συναισθήματά μου είναι απίστευτα. Η πρωτιά στο απλό γυναικών είναι κάτι που ονειρευόμουν από παιδάκι και γι’ αυτό πολύ συγκινημένη. Στον τελικό άλλαξα την τακτική μετά το 1ο σετ, είμαι και σε καλή κατάσταση και τα κατάφερα. Είναι και λίγο περίεργο το συναίσθημα πάντως, γιατί στον τελικό αγωνίστηκα απέναντι στην Κατερίνα Τόλιου, με την οποία είμαι φίλη εδώ και πολλά χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων η Παρίδη.

Σγουρόπουλος: «Πρωτόγνωρη εμπειρία ο πανελλήνιος τίτλος»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Σγουρόπουλος είπε: «Έστω και μετά από τέσσερις ευρωπαϊκούς τίτλους το χρυσό σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Ήθελα να παίξω και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δυστυχώς είχα υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Δεν περίμενα να φτάσει στον τελικό ο Παπαδημητρίου, αλλά ξέρουμε όλοι ότι είναι σίγουρα πολύ καλός παίκτης και ανταγωνιστικός. Είχαμε αρκετά χρόνια να βρεθούμε αντίπαλοι, αλλά κατάφερα με καλή εμφάνιση να πάρω τη νίκη έστω και με κάποια πίεση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σγουρόπουλος.

 

Τελευταία Νέα