Σγουρόπουλος: «Να διακριθώ στους άνδρες και να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς» (vid)

Newsroom
Σγουρόπουλος: «Να διακριθώ στους άνδρες και να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς» (vid)

bet365

Ο πρωταθλητής Ευρώπης (U-21) στην επιτραπέζια αντισφαίρισης, Γιάννης Σγουρόπουλος, επέστρεψε στην Αθήνα και δήλωσε έτοιμος για την επόμενη ημέρα σε επίπεδο ανδρών αλλά και να κυνηγήσει το όνειρο του!

Με το χρυσό μετάλλιο από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-21 κρεμασμένο στο στήθος και με όνειρα για την επόμενη ημέρα επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα ο Γιάννης Σγουρόπουλος.

Ο ρέκορντμαν πια των ευρωπαϊκών τίτλων του απλού στις νεαρές ηλικίες, αφού εκδήλωσε τη μεγάλη χαρά του για το ιδανικό φινάλε στην κατηγορία των Νέων ανδρών, τόνισε: «Ολοκληρώνω μία πολύχρονη διαδρομή, που δεν ήταν καθόλου εύκολη όσον αφορά στις δυσκολίες των προπονήσεων, τους κόπους και τις στερήσεις, αλλά ήρθε αυτή η νέα επιβράβευση να δικαιώσει τις προσπάθειες τις δικές μου και όσων με στηρίζουν και να μου δώσει νέα κίνητρα για την περαιτέρω εξέλιξή μου. Θέλω να διακριθώ και στη ανδρική κατηγορία, ενώ το μεγάλο μου όνειρο είναι η συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες».

Βατσακλής: «Θέλει περισσότερη στήριξη από την Πολιτεία»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής επισήμανε μεταξύ άλλων: «Είναι κάτι απίστευτο αυτό που έχει πετύχει ο Γιάννης, τί άλλο να προσδοκώ ως προπονητής. Δεν το πίστευα στην αρχή για να είμαι ειλικρινής, αλλά ο αθλητής απέδιδε πολύ καλά και όσο προχωρούσε στη διοργάνωση τόσο πίστευε στο χρυσό. Ανεβαίνει επίπεδο πια στην ανδρική κατηγορία, είναι σαφές ότι μπορεί κι εκεί να διακριθεί, αλλά θέλει περισσότερη στήριξη και από την Πολιτεία».

Ο Νίκος Σγουρόπουλος ομολόγησε ότι ναι μεν έχει ξαναζήσει αυτές τις στιγμές ως πατέρας «αλλά κάθε ευρωπαϊκός τίτλος είναι διαφορετικός και δίνει τεράστια χαρά και περηφάνια». Μίλησε για τις ατέλειωτες ώρες προπόνησης και του ίδιου με τον Γιάννη στη μικρή ηλικία του τελευταίου και υπογράμμισε ότι πλέον ονειρεύεται για τον γιο του ένα μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό ή και Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα