Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

bet365

Με επτά αθλητές θα συμμετέχει η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Πολωνία.

Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση για το πινγκ πονγκ θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία το διάστημα 22-27 Ιουνίου.

Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Βαρσοβία και η ελληνική ομοσπονδία ανακοίνωσε τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση.

Συνολικά 7 αθλητές (4 αθλητές και 3 αθλήτριες) θα δώσουν το παρών, με την ελπίδα να φτάσουν αρκετά μακριά στην διοργάνωση.

Πρόκειται για τους: Παναγιώτη Γκιώνη, Γιάννη Σγουρόπουλο, Γιώργο Κωνσταντινόπουλο, Γιώργο Σταματούρο, Κατερίνα Τόλιου, Ελισάβετ Τέρπου και Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

Υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής ανδρών Κώστα Βατσακλή και του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής γυναικών Γιώργου Καρύτσα, οι αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα αναχωρήσουν αύριο για την Πολωνία όπου η διοργάνωση θα γίνει σε συνθήκες «φούσκας» λόγω της πανδημίας.

Βλέψεις για κάτι καλό υπάρχουν κυρίως με τον Παναγιώτη Γκιώνη, που μετά από την πρόκριση σε Ολυμπιακούς Αγώνες για 5η φορά στην καριέρα του, μπορεί να φτάσει στη διάκριση όχι μόνο στο απλό αλλά και στο διπλό, όπου θ’ αγωνιστεί με τον πολιτογραφημένο Σλοβάκο αμυντικό Βανγκ Γιανγκ.

 

Τελευταία Νέα