Αναλαμβάνει δράση ο Σαββίδης!

Αναλαμβάνει δράση ο Σαββίδης!

Απόστολος Παγώνης
Αναλαμβάνει δράση ο Σαββίδης!

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έρχεται στη Θεσσαλονίκη και αναλαμβάνει δράση. Ο Σαββίδης σκοπεύει να μιλήσει στους παίκτες της ομάδας, να ετοιμάσει το έδαφος για την νέα διοίκηση, αλλά και να προετοιμάσει το έδαφος για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Αν και δεν κατάφερε να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και πολύ περισσότερο δίπλα στην ομάδα, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ.

Τα αρνητικά αποτελέσματα με Ραπίντ και Ατρόμητο τον στεναχώρησαν και τον προβλημάτισαν. Έτσι λοιπόν και κάτω από την πίεση του κόσμου να μην είναι ένα... φάντασμα μεγαλομέτοχος έρχεται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να βρεθεί στα αποδυτήρια της ομάδας προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες σε μια προσπάθεια να τους τονώσει την ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό από την Ραπίντ και την ήττα από τον Ατρόμητο, αλλά και να τους δείξει πως είναι παρών και μπορεί να δώσει λύσεις στα όποια προβλήματα υπάρχουν στην ομάδα.

Επίσης σκοπεύει να πάρει «σκούπα» και να απομακρύνει παράγοντες, αλλά και υπαλλήλους που λειτουργούν τα τελευταία χρόνια ως... πρόεδροι μέσα στην ΠΑΕ.

Ο Ζήσης Βρύζας ξεκίνησε τις «εκκαθαρίσεις» όμως ο Σαββίδης θα είναι αυτός που θα απομακρύνει ότι σάπιο έχει ακόμα αυτό το σωματείο. Οι απομακρύνσεις θα έχουν ολοκληρωθεί με το τέλος της θητείας της σημερινής διοίκησης Πρωτοδικείου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στηρίζει την υπάρχουσα διοίκηση με την οποία έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, λαμβάνοντας παράλληλα ενημέρωση για την κατάσταση της εταιρίας από τη Μαρία Γκοντσάρεβα.

Μάλιστα σε συνεργασία με τον Βρύζα θα ξεκινήσει το πλάνο για την ενίσχυση της ομάδας την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Σαββίδης σκοπεύει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις σχέσεις που έχει με Ρώσους επιχειρηματίες που είναι αναμεμειγμένοι με το ποδόσφαιρο και να συνεργαστεί μαζί τους για την ενίσχυση της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα