Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σούμο στο Λουτράκι

Newsroom
 Ο Θόδωρος Μιχαηλίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 115κ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σούμο Κ23 στο Λουτράκι.

bet365

Ο Θόδωρος Μιχαηλίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 115κ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σούμο Κ23 στο Λουτράκι.

Ιστορία γράφτηκε στο Λουτράκι στα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Σούμο που διεξάγονται στο γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος». Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σούμο, με μόλις 16 μήνες ζωής, πανηγύρισε το πρώτο χρυσό της μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση, το οποίο κατέκτησε ο Θόδωρος Μιχαηλίδης στην κατηγορία των 115κ. του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος K23.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, όλα τους συναθλητές μου, την ομοσπονδία, τον πρόεδρο που χάρηκε τόσο πολύ. Έκανα το καλύτερο δυνατό, τα έδωσα όλα. Στον τελικό βρισκόμουν σε μειονεκτική θέση, αλλά έκανα την αγαπημένη μου λαβή και μου βγήκε», σχολίασε ο Πρωταθλητής Ευρώπης που πήρε το χρυσό με τρεις συνεχόμενες νίκες.

Η ελληνική αποστολή κατέκτησε άλλα τρία χάλκινα μετάλλια τη σημερινή ημέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 με τον Ηλία Καρνάβα στα 70 κ., την Δροσούλα Τζιανακοπούλου στα 73 κ. και στο ομαδικό των κοριτσιών με τις Τζιανακοπούλου, Ρότσι και Καρτάνου.

Συνολικά η Ελλάδα έχει κερδίσει 10 μετάλλια τις πρώτες δύο ημέρες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο οποίο λαμβάνουν μέρος 400 αθλητές από 15 χώρες, ενώ η διοργάνωση ολοκληρώνεται αύριο (Κυριακή 26/5) με τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών- Γυναικών με ώρα έναρξης 10:00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα