Ορκίστηκε Έλληνας ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ

Δημήτρης Ντζάνης
Ορκίστηκε Έλληνας ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ

bet365

Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης, Νταουρέν Κουρουγκλίεφ ορκίστηκε Έλληνας και έτσι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην πάλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα για την ελληνική πάλη και τον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, καθώς ο δις πρωταθλητής Ευρώπης ορκίστηκε Έλληνας ενώπιον του γενικού γραμματέα Ιθαγένειας, Άγγελου Δημοσθένους, την Τετάρτη (28/2) και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

«Η πολιτογράφηση είναι πολύ περισσότερο από μια νομική διαδικασία και σήμερα έχουμε την χαρά να πολιτογραφήσουμε Έλληνα έναν αθλητή, ο οποίος έχει ήδη τιμήσει τα χρώματα της χώρας μας με τις επιτυχίες του. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να μας κάνει για ακόμη μια φορά υπερηφανους» δήλωσε ο Άγγελος Δημοσθένους.

Από την πλευρά του ο αθλητής ευχαρίστησε όλους για τις ενέργειές τους και τόνισε ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να τιμήσει την Ελλάδα. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, τον γενικό γραμματέα Ιθαγένειας κ. Αγγελο Δημοσθένους, την ελληνική ομοσπονδία Πάλης και όλους όσοι βοήθησαν για να πάρω την ελληνική ιθαγένεια. Ο αγώνας τώρα ξεκινάει. Θέλω να κάνω όλους τους Ελληνες περήφανους και να τιμήσω την Ελλάδα. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όσους με βοήθησαν να εκπληρώσω το όνειρό μου, πραγματικά νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος» δήλωσε ο Κουρουγκλίεφ.

 

Τελευταία Νέα