Παπαγεωργίου: «Δούλεψα χρόνια γι’ αυτό το μετάλλιο»

O Βασίλης Παπαγεωργίου πανηγυρίζει

bet365

Ο Βασίλης Παπαγεωργίου επέστρεψε από τα Τίρανα με το χάλκινο μετάλλιο από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και αναφέρθηκε στην πρώτη του μεγάλη επιτυχία.

Ο νεαρός πρωταθλητής της πάλης επιζητούσε το πρώτο του μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση κι αυτό ήρθε στο Ευρωπαϊκό Κ17 για το οποίο τόνισε στην ιστοσελίδα της ελληνικής ομοσπονδίας:

«Νιώθω ευλογημένος πολύ χαρούμενος και συγκινημένος. Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που θα με ακολουθήσει σε όλη μου την ζωή. Ηταν κάτι για το οποίο δούλευα πολλά χρόνια και πραγματικά είμαι ευτυχισμένος».

Ο νεαρός πρωταθλητής τόνισε πως αυτό το μετάλλιο ήταν στόχος που είχε βάλει από παιδί, τονίζοντας πως «μακάρι να ήταν πιο μεγάλο το μετάλλιο, αλλά δεν είμαι αχάριστος».
«Φέτος έκανα προετοιμασία με τον Αρίωνα Κολιτσόπουλο, ένας εξαιρετικός παλαιστής και φίλος. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ένιωθα πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και όταν πήγα στα Τίρανα ήμουν σίγουρος ότι θα ανέβω στο βάθρο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Παπαγεωργίου έχασε… άηττητος την παρουσία του στον τελικό καθώς ηττήθηκε σε ισοπαλία με τον αντίπαλό του στον ημιτελικό.

«Σιγουρα θα μπορούσα να είχα ανέβει πιο ψηλά στο βάθρο. Με τον Σαρμανοφ κάνω προπονήσεις μαζί του 3 χρόνια. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Εχω ξαναπαλέψει μαζί του κι άλλες φορές, αλλά δεν τον εχω κερδισει σε επισημο αγωνα. Αυτό που κοιτάζω είναι την βελτίωση. Απο τον συγκεκριμένο αθλητή πριν 3 χρόνια έχανα 8-0 κι έχω φτάσει σε σημείο να με υπολογίζει. Είναι ένας αθλητής και κάθε χρόνο είναι στα μετάλλια σε ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα» ανέφερε ο Παπαγεωργίου που αφιέρωσε το μετάλλιο στους γονείς του.

«Το μετάλλιο θέλω να το αφιερώσω πρώτα από όλα στον πατέρα μου και προπονητή μου Νίκο Παπαγεωργίου, που είναι δίπλα μου σε όλα και είμαι λίγο... ατίθασος! Στον δασκαλο μου Αλεξη Κολιτσόπουλο που με εχει βοηθησει πολυ προπονητικα και ψυχολογικα. Χωρίς αυτόν δεν ξέρω αν θα ήμουν εδώ και ξέρω ότι με αγαπάει κι ας μην το δείχνει πολύ. Θα ήθελα να το αφιερώσω στην μαμά μου Παυλίνα Γεωργίου, που είναι η γυναίκα της ζωής μου και στον αδερφό μου Γιώργο που φέτος έλειπε πολύ από το σπίτι μιας και υπηρετούσε στις ειδικές δυνάμεις. Επίσης θα ήθελα να το αφιερώσω στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης που μας στηρίζει συνέχεια και σε όλους τους ανθρώπους του Θησέα Περιστερίου, καθώς και στους φίλους μου που με στηρίζουν πάντα» ανέφερε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα