Κουγιουμτσίδης: Ηττα στα προημιτελικά από τον Μικαϊλοφ, ελπίζει για τα ρεπεσάζ

Newsroom
Κουγιουμτσίδης: Ηττα στα προημιτελικά από τον Μικαϊλοφ, ελπίζει για τα ρεπεσάζ

bet365

Ο Μπασίλ Μικαϊλοφ αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη που θα μάθει το απόγευμα αν θα μπει στα ρεπεσάζ για το χάλκινο.

Ο Μπασίλ Μικαϊλοφ σταμάτησε την πορεία του Γιώργου Κουγιουμτσίδη στα 79κ. του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πάλης στο Βελιγράδι.

Ο Ουκρανός ήταν καλύτερος και με τεχνική υπεροχή κέρδισε τον πρωταθλητή Ευρώπης, ο οποίος θα περιμένει να μάθει το απόγευμα αν θα μπει στα ρεπεσάζ για το χάλκινο. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πάει στον τελικό της κατηγορίας ο Μικαϊλοφ.

Ο Ουκρανός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και αιφνιδίασε τον νεαρό Ελληνα πρωταθλητή κερδίζοντας τους πρώτους δύο πόντους στον αγώνα. Ο Ουκρανός ήταν πιο γρήγορος στις κινήσεις του και προσπάθησε να διευρύνει το προβάδισμά του, ωστόσο αυτό το 2-0 έμεινε στο τέλος του πρώτου 3λεπτου.

Ο Κουγιουμτσίδης έψαξε τρόπους να επιτεθεί, όμως ένα λάθος του έδωσε εύκολους πόντους στον Ουκρανό που προηγήθηκε με 8-0 στο 1:43 πριν από το τέλος του αγώνα. Εκεί ο Μικαϊλοφ τραυματίστηκε στο κεφάλι και χρειάστηκαν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο συνέχισε το ματς και με τεχνική υπεροχή προκρίθηκε στα ημιτελικά, με τον Κουγιουμτσίδη να περιμένει να μάθει αν θα μπει στα ρεπεσάζ για το χάλκινο.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα